Üye silindi 5781
Sadece basit bir örnek vermiştim.OP'de insanlar daha uzun yaşıyor aslında. Sözüm size değil bu arada @Kappamatsu 'ya.. Gerçi olayı Smoker çözmüşNiye hepsi 70'de mi çocuk sahibi oluyor?
Sadece basit bir örnek vermiştim.OP'de insanlar daha uzun yaşıyor aslında. Sözüm size değil bu arada @Kappamatsu 'ya.. Gerçi olayı Smoker çözmüşNiye hepsi 70'de mi çocuk sahibi oluyor?
Yok yahu, zaten tartışmada yokum ama tuhaf geldi.Sadece basit bir örnek vermiştim.OP'de insanlar daha uzun yaşıyor aslında. Sözüm size değil bu arada @Kappamatsu 'ya.. Gerçi olayı Smoker çözmüş
Ne yaptı etti yine Vivi'yi hikayeye dahil etti. Miss Wednesday'den nerelere?Şu an nasıl Vivi'yi hedef aldılarsa zamanında da başka bir kralı hedef alıp, God Valley olayı gibi tarihten silmişlerdir belki de.
Amacından çıkacaksa böyle çıksın kardeşşşş
Pell'in patlamada ölmemesi en büyük gizemlerden hâlâ.Ben daha güzel gizemler buluyordum. Bu çok vasat, hemen çözdük.
Avatarin çok tatlı lan .Amacından çıkacaksa böyle çıksın kardeşşşş
Bak olaya sinir olup Kiddo reyizin yımrığını övmeyi es geçmişim. Yamultmuş galiba Apoo'yu
Spike'u reyiz adamdır :/ İzle bir ara daha önce izlemediysen. Gerçi bir tık eski sayılır...Avatarin çok tatlı lan .
İzlemedim ya.Böyle güzel serileri bekletiyorum niyeyse.Spike'u reyiz adamdır :/ İzle bir ara daha önce izlemediysen. Gerçi bir tık eski sayılır...
Ona kılıf bulmak kolay.Pell'in patlamada ölmemesi en büyük gizemlerden hâlâ.
Çünkü, kılıcı ne istediğini anlıyor.öyle, mihawkın kılıcını nasıl çektiğini hala anlayabilen yok