zoro fanı olduğunu kim söyledi ki @RedTeroRBen asıl şey'i merak ediyorum, sen ace fanlığından zoro fanlığına nasıl geçtin?
zoro fanı olduğunu kim söyledi ki @RedTeroRBen asıl şey'i merak ediyorum, sen ace fanlığından zoro fanlığına nasıl geçtin?
Zoro Reis turuncu çizgimizdir ezdirmeyizzoro fanı olduğunu kim söyledi ki @RedTeroR
sarıdır o sarıZoro Reis turuncu çizgimizdir ezdirmeyiz
Kanka şöyle düşün çok lider değiştirmelerine gerek kalacak kadar savaşlı bir tarih yaşamamışlar da olabilir bir tanesi 80 yıl hükmetmişse,bir diğer 100 yıl da hükmetmiş olabilir. Şuan ülkenin yaşını en net olarak 800 yıl bilsek de dünya hükümeti kurulmadan önceki yaşını hesaba katmalıyız..Cobra burada 12. hükümdar olduğundan bahsediyor. Ama Nefertari ailesi yüzyıllardır hükmetmiyor mu? Ben mi yanlış anladım cümleyi?
Alabasta normalde daha fazla kral görmüş olsa gerek. @Smoker ve diğer herkese sorum bu.
3 karakterli olmuş ama adam olamamış .Bu Cavandish mi ne vardı onun gibi birsey olabilir. 1 beden de 3 karakter.
Nefertari Ailesi 800 yıl önce de ülkenin başındaymış. Kral değişmese ve hepsi uzun yaşasa gayet mümkün.Cobra burada 12. hükümdar olduğundan bahsediyor. Ama Nefertari ailesi yüzyıllardır hükmetmiyor mu? Ben mi yanlış anladım cümleyi?
Alabasta normalde daha fazla kral görmüş olsa gerek. @Smoker ve diğer herkese sorum bu.