Aynen Kizaru ilk test ettiğinde öyle gibiydi. Muhtemelen belirli menzildeki adamları kendi canı olarak kullanabiliyor. 1 v 2+ atmaya çok müsati bir meyveÖyleydi dimi direk yansıtma, o zaman kaç can yapabiliyorsa o kadar dayanır.
Aynen Kizaru ilk test ettiğinde öyle gibiydi. Muhtemelen belirli menzildeki adamları kendi canı olarak kullanabiliyor. 1 v 2+ atmaya çok müsati bir meyveÖyleydi dimi direk yansıtma, o zaman kaç can yapabiliyorsa o kadar dayanır.
Katakuriyi ben de çok sevdim. Ama Yazıt olan ada korunmalıBen senin örneğini anladım ya abartmamak için öyle dedim.
Katakuri'yi boşuna evde oturuyormuş gibi hayal ediyorum da ona mantık veremiyorum.
Bir yandan yine görsek güzel olurdu diye zorluyorum da, o ayrı tabi
Ben bir saldırıda harcanan can sayısının Hawkins'in saldırıya dayanma miktarına bağlı olduğunu düşünüyorum. Yani bence eğer saldırı Hawkins'i bir kere öldürebilecek bir saldırıysa bir can gider, iki kere öldürebilecek bir saldırıysa 2 can gider. Kizaru olayında da tek saldırıda 4 can gitmişti sanıyorum.Aynen Kizaru ilk test ettiğinde öyle gibiydi. Muhtemelen belirli menzildeki adamları kendi canı olarak kullanabiliyor. 1 v 2+ atmaya çok müsati bir meyve
Yo orada taramaya başlamıştı. Tek tek düşüyordu o yüzden. Bir bakayım yanlış bilgi vermeyek olmaz.Ben bir saldırıda harcanan can sayısının Hawkins'in saldırıya dayanma miktarına bağlı olduğunu düşünüyorum. Yani bence eğer saldırı Hawkins'i bir kere öldürebilecek bir saldırıysa bir can gider, iki kere öldürebilecek bir saldırıysa 2 can gider. Kizaru olayında da tek saldırıda 4 can gitmişti sanıyorum.
Çok heycanli bir teori ben de buna yakın birşey dusunuyorum. Teach Skypiea önceside anlamli bir konuşma filan yapmıştı. O da büyük amaçlari olan biri oldugu için ışıkların içinde benceAklımda şöyle kurguladım.
Bir gün kehanette bahsedilen şafağı getirecek Joy Boy Antik silahları doğru amaçlar için yöneteceğinden bahsedilmişti. Joy Boy eğer Luffy ise buna kesin gözle bakıyorum zaten ağlak Shirahoshi poseideon olup; Vivi, ya antik silah ya da savaşı fitilleyen biri olması için seçilen kişi ihtimalinde. Teach'in görevi ne olacak acaba? sonra Teach'ı araştırayım dedim şuana kadar anormal olmasına bir örnek var mı diye. One piece mangasının 966 bölümünde hiç uyumadığına dair bilgi buldum. Bu bilgiyi Buggy,Shanks'a Teach ile ilgili çok tuhaf olduğuna dair bilgiler anlatırken rastladım. sonra aşağıda ki yorumlara bir bakayım dedim dikkatli bir okuyucu taaaaa Luffy'nin bununla ilgili manganın 133 bölümünde Sanji ile konuşurken Kış ülkesinde ki insanlar hiç uyumadığını küçüklüğünde bir bar'da duyduğunu söylemiş öyle ki Shanks'ın söylediğine dair bağlantı sunmuştu arkadaş.yani vücudunun anormal özelliklerinden biri bu olabilir antik silah olması için neden mi bilmem ama sonunda ne olacağını anlayacağız.
Teach hiç uyumuyor çünkü üç kişiÇok heycanli bir teori ben de buna yakın birşey dusunuyorum. Teach Skypiea önceside anlamli bir konuşma filan yapmıştı. O da büyük amaçlari olan biri oldugu için ışıkların içinde bence
Bayrağı öyle bir izlenim veriyor. Bir de 3 tabanca taşıyorTeach hiç uyumuyor çünkü üç kişi
Niye? Biri uyuyunca diğeri gıdıklayıp uyandırıyor mu?Teach hiç uyumuyor çünkü üç kişi
Bu Cavandish mi ne vardı onun gibi birsey olabilir. 1 beden de 3 karakter.Niye? Biri uyuyunca diğeri gıdıklayıp uyandırıyor mu?