Bana cevap veriyorsan alıntılayıp cevap ver birader.Sadece gözün beyazlaşması değil mevzu. Kollar yana doğru sarkmış şekilde tanışıyorsan kucaklarda, KO olmuşsundur.
Kaido kalktı G4 tankladı, G3 ün etkisinin alkolden olduğu çok bariz bu nedenle.
Zoro'nun yeti kardeşler tarafından k.o edilmesini atınca kendimizi kandırmış oluyormuşuz Luffy k.o olduysa net bir şekilde Kaido da oldu ama denmez tabii ki.Bana cevap veriyorsan alıntılayıp cevap ver birader.
Zoro'nun Luffy'i taşıması gerekmiyor, en fazla yere düşerdi, 10-15 saniye sonra oradan kalkardı. Kaido da yere düştü. Bir 30-40 saniye ortalarda yok. Öncesinde yere düşerken gözler tavana vurmuş. Kaido da K.o olmuş işte.
Vs de değildi orda. Olsa başka.Zoro'nun yeti kardeşler tarafından k.o edilmesini atınca kendimizi kandırmış oluyormuşuz Luffy k.o olduysa net bir şekilde Kaido da oldu ama denmez tabii ki.
Bilemedim. Ancak mantıken meyvenin yenilmez olmaması için anti karakterleri vardır.Perona'nın meyvesi, Sugar'ın meyvesi gibi her durumda etkili olabilir mi ?
Ussop'tan korkan hayaletler kralın hakisiyle bayıltılabilir yada korkutup kaçırılabilir gibi.
Mesela Belo Betty.Bilemedim. Ancak mantıken meyvenin yenilmez olmaması için anti karakterleri vardır.
Karakter loopa girebilir.Mesela Belo Betty.
Haki çarpıştırır gibi meyve çarpıştırsalar güzel olurdu.Karakter loopa girebilir.