Wb fanlarından özür dileNiye ya?WB ağlarsa ne yapalım bizde mi ağlayalım?Yani dünyayı sallayacak adam bu.Doğduğuna özür dilerse ben gülerim.
Wb fanlarından özür dileNiye ya?WB ağlarsa ne yapalım bizde mi ağlayalım?Yani dünyayı sallayacak adam bu.Doğduğuna özür dilerse ben gülerim.
Ben de görmemişim.@Dr. Hiluluk kusura bakma Uncle.Görmedim mesajı.Relaks mod on.
Kesinlikle. Oda seriyi bilerek böyle dizayn etmiş ve abdürd güçleri seriye katmaktan çekinmiyor. Güç kıyasında bunu hep göz önünde bulundurmak lazım. OP, battle shounen değil; hayalleri ve macerayı işleyen bir seri.CC herkesi tekledi çünkü yeteneği buna müsait. Yeti kardeşler Zoroları avladı çünkü şartlar buna müsait. Apoo da Luffy'i yendi ve Zoro'yu çizdi. Çünkü adamın yeteneği ve ortamın şartları buna müsait.
Diğer örneklerin alakasız ama demeye getirdiğim şartlar ve yetenek müsaitse birini yenmek için ondan güç hiyerarşisinde üstün olmana gerek yok. Sugar var elimizde, denk getirsin herkesi yener.
Perona'nın meyvesi, Sugar'ın meyvesi gibi her durumda etkili olabilir mi ?Ben de görmemişim.
Neyse, WB vs Perona bir dönemin efsanesi. Çok dillendirmeye gerek yok.
Belki ölüm arzusunu daha sonraları keşfetmiştir?En güçlü yaratık olam. Beni öldürecek yok mu ölmek istiyom diyem ama düşmanımı yenmek için yıllarca katakulli yapam. 10 kişiye 1000 kişi dalam. Novaların içine ajan sokam. Ama sağda solda yiğit diye kendimi yutturam.
Şu konu hakkında bilgin var mı ?Perona'nın Meyvesi, Sugar'ın meyvesi gibi her durumda etkili olabilir mi ?
Ussop'tan korkan hayaletler kralın hakisiyle bayıltılabilir yada korkutup kaçırılabilir gibi.
Maalesef.
Güzel yorumBir dövüşün neticesini belirleyen birçok etken vardır. Çok güçlü olman her kavgayı kazanacağın anlamına gelmez. Olaya sadece güç dengesi olarak bakmamak gerek. Mangaka istese bunun alt yapısı hazırlar. Mantığını zekice kurgularsa tadından yenmez.CC herkesi tekledi çünkü yeteneği buna müsait. Yeti kardeşler Zoroları avladı çünkü şartlar buna müsait. Apoo da Luffy'i yendi ve Zoro'yu çizdi. Çünkü adamın yeteneği ve ortamın şartları buna müsait.
Diğer örneklerin alakasız ama demeye getirdiğim şartlar ve yetenek müsaitse birini yenmek için ondan güç hiyerarşisinde üstün olmana gerek yok. Sugar var elimizde, denk getirsin herkesi yener.