Oden çizmiş bunu, ne en iyisi. O konuda kimse Linlin'in eline su dökemez.Ayıltmaya yaramış işte.O kadar da iplemiyor değil adam.Ki optaki en iyi savunmaya sahip adam muhtemelen Kaido.
Oden çizmiş bunu, ne en iyisi. O konuda kimse Linlin'in eline su dökemez.Ayıltmaya yaramış işte.O kadar da iplemiyor değil adam.Ki optaki en iyi savunmaya sahip adam muhtemelen Kaido.
Belki Oden Linlin'i de kesecekti.Ne belliOden çizmiş bunu, ne en iyisi. O konuda kimse Linlin'in eline su dökemez.
Sezemedigi çok açık ifadelerinden. Bu değişik ne yapıyor der gibi bakıyor çünkü. Luffy'den Queen'i yükleyecek saldırı çıkar. Ama g4'e girmeden yeni haki + G2, g3 kombosuyla indirmeye çalışacak diye düşünüyorum.Luffy'nin tehlikeyi sezip ya önlem alması ya da engellemesi gerekiyordu. Queen tekleyecek adam sonuçta
Kizaru'nun karakteri uyuşuk, yine de Apoo'nun saldırısının tehlike arzedeceğini sezse öylece bakmazdı. Supernovaların hiç birini ciddiye almadı orada. Luffy'nin sezemediği gibi Kizaru da sezemedi gibi bir sonuca varmaya çalışıyorsan diye dedim. Öyle anladım ben şahsen.
Kata'nın saldırısının şiddetini göstermek için öyle çizdiğini düşünüyorum Oda'nın. Bilinci gitse G4'te kalamazdı bence. Bunu Kaido'da gördük. Her beyaz göz bebeği çizimi= KO değil. Luffy gibi kolları yanda göz bebeği kaymış, kucakta taşınıyorsan KO olduğun kesindir artık. Kılıfı yok.
Benim Kaido mevzusuyla paralellik kurmamın sebebini doğru anladığından emin değilim. Diyorum ki G3'e normal şartlarda KO olacak adam, gidip G4 tanklayamaz. Sarhoş olduğu için çok az bir süre kendinden geçmiştir. Sarhoş zaten, Luffy G3'le ayılttı gibi bir şey oldu.
Bir saldırı bekleyip KO olmakla, beklemediğin halde ya da gafil avlanıp KO olmak arasında fark var. Kaido'nunki de sarhoşluğundan olsa gerek. Yoksa G4 tanklıyor adam, G3'e mi KO olacak... Çok bariz bir şey değil mi bu ya?
Kelepçe + düz gomu kombosu olmasın o yanlış mı yazdın yoksa ?Sezemedigi çok açık ifadelerinden. Bu değişik ne yapıyor der gibi bakıyor çünkü. Luffy'den Queen'i yükleyecek saldırı çıkar. Ama g4'e girmeden yeni haki + G2, g3 kombosuyla indirmeye çalışacak diye düşünüyorum.
Oden onun saçını bile kesemezdi. O kim köpek Mama'nın kimse tarafından kesilememiş eşsiz, gravür fiziğine hasar veriyor.Belki Oden Linlin'i de kesecekti.Ne belli
Çoluğa çocuğa karışmasa net korsan kral'dı.Oden onun saçını bile kesemezdi. O kim köpek Mama'nın kimse tarafından kesilememiş eşsiz, gravür fiziğine hasar veriyor.
Oden dediğin adam birinci sınıf marangoz.İki kere düşünOden onun saçını bile kesemezdi. O kim köpek Mama'nın kimse tarafından kesilememiş eşsiz, gravür fiziğine hasar veriyor.
Çoluğa Çocuğa karışmış haliyle zaten Korsan Kraliçesi. Gerisini başkalarına secde edenler düşünsün.Çoluğa çocuğa karışmasa net korsan kral'dı.
Yarım düşünmeme bile gerek yok. Oden'in marangozluğu kazan kurulana kadar. Mama'nın çay partisinde atıştırma bile olamaz.Oden dediğin adam birinci sınıf marangoz.İki kere düşün
Kaido Mama’yı döver.Kaido’yu çizdiyse bunuda çizerÇoluğa Çocuğa karışmış haliyle zaten Korsan Kraliçesi. Gerisini başkalarına secde edenler düşünsün.
Yarım düşünmeme bile gerek yok. Oden'in marangozluğu kazan kurulana kadar. Mama'nın çay partisinde atıştırma bile olamaz.
He valla sen gel o kadar çocuk doğur, kilo al, yaşlan sonra dünyayı fethetecek kaidou'ya denk ol.Çoluğa Çocuğa karışmış haliyle zaten Korsan Kraliçesi. Gerisini başkalarına secde edenler düşünsün.
Yarım düşünmeme bile gerek yok. Oden'in marangozluğu kazan kurulana kadar. Mama'nın çay partisinde atıştırma bile olamaz.