Snackin adada olması ihtimali gözümde daha güçlendirdi. Baya baya geçen arc dövüşmeyen elemanlar toplanmış.Burada garanti olan kişiler var. Biraz eski ama bu grafik yapıldıktan sonra bm tayfası görünmedi zaten
Snackin adada olması ihtimali gözümde daha güçlendirdi. Baya baya geçen arc dövüşmeyen elemanlar toplanmış.Burada garanti olan kişiler var. Biraz eski ama bu grafik yapıldıktan sonra bm tayfası görünmedi zaten
umarım raisinde vardır. iki haki kullanıcısı ve oldukça şekil bir çar ve en önemlisi kılıç ustasıSnackin adada olması ihtimali gözümde daha güçlendirdi. Baya baya geçen arc dövüşmeyen elemanlar toplanmış.
Bm tayfası cidden daha hoş. Kaidou korsanları yüksek ihtimalle daha güçlü olsalarda.umarım raisinde vardır. iki haki kullanıcısı ve oldukça şekil bir çar ve en önemlisi kılıç ustası
değil mi ? tasarımları cidden güzel tayfanın Smoothie, Galette, Katakuri, Raisin vs.Bm tayfası cidden daha hoş. Kaidou korsanları yüksek ihtimalle daha güçlü olsalarda.
Meyvelerinin bile gideri var. Kaidou tayfasının Jurasic Park olması çok üzdü.değil mi ? tasarımları cidden güzel tayfanın Smoothie, Galette, Katakuri, Raisin vs.
güzel benzetme XDMeyvelerinin bile gideri var. Kaidou tayfasının Jurasic Park olması çok üzdü.
Ama Jack ve Queenin hakkını yemeyeceğim onlar yine kaliteli çizilmiş.
Uyanmamış bütün meyvelerPotansiyeli tam olarak gösterilmeyen meyveler ?
+1 boşa harcanmış olarak hissediyorum bazı meyveleri. Enel başta geliyor bu düşüncemde tanrıcılık oynayan birinde değilde bir imparator kumandanı veya bir amiralde olsa güzel olabilirdi.Uyanmamış bütün meyveler
Bir imparator kumandanının Luffy'nin karşısında Enel konumuna düşmesi bana belki de seriyi bıraktırır, bilmiyorum. Zaten ite kaka önemli şeyleri öğrenme zoruna devam ediyorum, bir de onu görürsem naparım emin değilim.+1 boşa harcanmış olarak hissediyorum bazı meyveleri. Enel başta geliyor bu düşüncemde tanrıcılık oynayan birinde değilde bir imparator kumandanı veya bir amiralde olsa güzel olabilirdi.
imparator kumandanı olsa hakisi bile o konuma düşmesine izin vermezdi.Bir imparator kumandanının Luffy'nin karşısında Enel konumuna düşmesi bana belki de seriyi bıraktırır, bilmiyorum. Zaten ite kaka önemli şeyleri öğrenme zoruna devam ediyorum, bir de onu görürsem naparım emin değilim.