Sanji Ovenı yenemedi ki, ayrıca Oven gerçekten güçlü bir karakter yc3 ne demek onu anlamadım?Sanki tayfa kuja korsanları. Ayrıca vitto ne ara yc3 falan oldu? Adam oven'a canavar diyor. Sanji çeyrek atar buna.
Sanji Ovenı yenemedi ki, ayrıca Oven gerçekten güçlü bir karakter yc3 ne demek onu anlamadım?Sanki tayfa kuja korsanları. Ayrıca vitto ne ara yc3 falan oldu? Adam oven'a canavar diyor. Sanji çeyrek atar buna.
Yonko Commander 3Sanji Ovenı yenemedi ki, ayrıca Oven gerçekten güçlü bir karakter yc3 ne demek onu anlamadım?
Vito tabii de 3.yonko komutanı gücünde değil ama Sanji hiç değil, o güçte biri Vergoya ayak çatlatmaz.Yonko Commander 3
Konuyu kirletmeyelim.Teach'i wb tayfasından sayma Teach'i saycaksan
1. Kozuki Oden
2. Marco
3. Jozu
4. Teach
5. Vista
6. Ace...
Doğru ama Meyvesiz teach ne kadar güçlü onuda bilmiyoruzKonuyu kirletmeyelim.
Ben 2 yıl önceki Wb tayfasını ele aldım çünkü Oden'nin olduğu yıllarda diğer tayfa üyelerinin güçlerini bilmiyoruz.
ACE tümen komutanı olurken Teach'e teklif ediyor. Üstelik Teach'in Marco ve Kozu ile beraber durduğu bir sayfa var. Meyve yedikten birkaç ay sonra yara falan almadan Ace'i yendi. Yani bence meyvesiz 2.komutan gücünde. Meyveli haliyle sağ kol seviyesi idi bence.Doğru ama Meyvesiz teach ne kadar güçlü onuda bilmiyoruz
Konu dağılmasın diye buraya alıntıladımBeyazsakaldan korkmayan adam Shanksdan mı korkacak
Konu dağılmasın diye buraya alıntıladım
Bununla alakali caps vardı. Shanks savaş bitti diyordu akainu okey diye başını öne eğiyordu.Konu dağılmasın diye buraya alıntıladım