Garp torunlarını, kendisinden ölümüne korkan haydutlara emanet ediyor. Haydutların Luffy veya Ace'e bakmak yerine onlara zarar verip ölümü göze alacak durumları yok. Bunlardan öte Dadan'ın kişiliğini de biliyor olmalı ki bakabileceğine güveniyor. Rayleigh dahil kalan Roger korsanlarını da Wb gibi eleştiriyorum zaten ama onlar Wb'nin yapacağı etkiyi yapamaz, bir şey yapmak istemiş olsalar dahi güçleri yetmezdi zaten. İmkanları yok. Garp denizci olduğu için dünyanın gözü önünde kalkıp Luffy'e yardım edemezdi, buna rağmen savaş boyu gel git yaşadı bir ara Sengoku uyardı hatta. Dragon'un kişiliğini bilmiyoruz, davasını tehlikeye atmak uğruna oğlunun peşine düşecek kadar Luffy'e bağlı olsa bile savaşa yetişemeyeceği kadar uzak mesafede olabilir. ID sonrası besili trans Dragon'la iletişime geçtimi hatırlamıyorum eğer öyle bir şey yoksa Luffy'lerin savaşa gireceğini onlardan başka bilen yoktu, böyle bir durumda Dragon'un istese bile yetişememesi normal. Öyle veya böyle bir açıklama getirebiliyoruz söylediğin şeylere. Ama bütün bunlardan öte şimdi samimiyetle soruyorum, Wb'nin 20 yıllık zaman diliminde Kaido'nun Wano'nun içinden geçtiğini bilmeme ihtimaline inanıyor musun?