Ha evet bunu okumuştum zaten Yardım için teşekkürler.
Ha evet bunu okumuştum zaten Yardım için teşekkürler.
Emin ol hatunları o şekilde çizmese okuyucu kitlesi %25 düşerAhahaha iyiymiş bu. Hatunlarda sıkıntı yok ama erkeklerin mahremi önemli.
Sen argüman ne demek bilmiyorsun galiba senin verdiğin gibi bende bir argüman vereyim o zaman buggy silahlanmada gözlemde meyvede haki kullanımda wb'den üstündür al senin verdiğim gibi bir argüman verdim.
Franky reyis bir tanedir. Tayfada Brook ile beraber hala aynı tadı veren ender karakterlerden. Diğer tüm üyeler eskisi kadar samimi gelmiyor.Franky'nin fanı olasım geliyor ara ara.
Nickimi Cutty Flam yapasım var.
"Eğer bir gün yine karşılaşırsak, beraber içelim. Ve bana Russian isimli kadını anlat."
Biraz da onları çok görmememizden dolayı derttaşım.Franky reyis bir tanedir. Tayfada Brook ile beraber hala aynı tadı veren ender karakterlerden. Diğer tüm üyeler eskisi kadar samimi gelmiyor.
Evet. Ancak WCI'nin yıldızı Brook'du bence. Franky'de Rosa'da fena değildi. Wano'da Brook ve Franky'e ait sahne bile hatırlamıyorum 80 bölüm oldu başlayalı. : DBiraz da onları çok görmememizden dolayı derttaşım.
Ben timeskip dönüşü nami ile franky"den çok umutluydum. Ağır silahlar, ışın saldırıları vs. bekledim. Ama senor pink vs"sinde tek yaptığı yumruk atmaktı. Nami"de aynı şekilde, tek yıldırım çakmaz, ateşli saldırılar yapar diye bekledim. O da tek monet"te kullandı. Onun dışında yine yıldırım savurup durdu Umarım oda bir an önce bu karakterleri tekrarlatmayı bırakır.Franky'yi baştan beri sevmiyorum nedense.