Hakket daha komikmiş.garp adaletin yılmaz savunucusu, masumların koruyucusu dağılın, bu nasıl, bu daha komik bence.
İyi de bir avuç köle için sahip olduğu konumu niye riske atsın. Konumun getirdiği koşullar ile çok daha fazla masuma hizmet edebiliyor neticede.İşte ejderlere karşı tutumu ortada da ne oluyor? Sadece direkt 1.agizdan emirler almıyor, dolaylı yoldan alıyor. Sıkıntı o değil zaten halkı ve masumları korumayı görev edinmiş kişiler değil mi bu denizciler. Herhalde sırf maaşı dolgun diye denizci olan kişi sayısı çok azdır. Garp'ın gösterdiği adalet ve kişiliği çok çelişiyor. Ayrıca görüp geçirmiş, bu alemin kaşarlanmiş kişilerinden. Birçok şeyden de haberdardır. Bir şeyler yapabilecek gücü de var. Korsanların saldırdıkları kişiler masum, yardıma muhtaçta Kutsalların saldırdıkları değil mi? Dediğim gibi direkt yumruğu masaya vurmasına da gerek yok. Gizli gizli köleleri yardım etmeye çalıştığı yada o köleleri kutsallara kelimelerle korumaya çalıştığı tek 1 panel bile yeter bana. Bakıyoruz o da yok. Bildigin 3 maymunu oynuyor. Zaten son ve tek umudum dedim Sword tarzı olaylara. Kafasinda başka bir şekilde plan varsa o da olur. Sadece bir şeyler yapsın. Aksi takdirde gücü yettigine dayilanan, sahte adalet anlayışına sahip, iki yüzlü, korkak birisidir benim gözümde.
He dediğim gibi benim hala umudum var. Bu derece kendisiyle çelişmez bence doğru zamanı bekliyordur belki ama değilse sonuç ortada :/
Seriye Hasır Şapka korsanlarının gözünden baktığımız için arka plandaki korkunç korsan olayları gözardı ediliyor sanırım. Wb dediğimiz adam bile kara para işine girmiş, Xebec gibi yamtar bir herifin altına girmiş. Denizciler olduğu halde bu kadar çok katliam, yıkım mevcut iken bu sistemin temelden sarsılması sonrası oluşacak kaosun haddi hesabı yok.