Üye silindi 5781
Evet , Altın Hafta varmış Japonya'da.haftaya bölüm olmayacağı kesin mi?
Evet , Altın Hafta varmış Japonya'da.haftaya bölüm olmayacağı kesin mi?
O altın haftalarda bitemedi bir türlü.Evet , Altın Hafta varmış Japonya'da.
Hiroşimo ve nagazaki gibi düşünmek lazım sanırım.
Bunlar nasıl kardeşler? Abi olan da İzo bir de. Wano ne bereketli yermiş, toprağı zehirlenmiş, havası kirlenmiş halde bile geliştiriyor. Yoksa gdo falan hormondan dolayı mı böyle olmuş?
Bana göre o kılıç daha çok hızlandırılmış haki eğitimi gibi. Enma'nın hem dolaylı yoldan hem de direkt olarak getirisi büyük. Ancak zaten orada olmayan bir gücü ortaya çıkardığı da yok. O yüzden sıkıntı yok benim açımdan. Zoro'nun Dressrosa haliyle komutan alır denildiğini hatırlamıyorum. Wano'da alacak diyordum şahsen. Buna da power up'ı vs katıyordum tabi. Oda Wano'da komutan aldırır öyle veya böyle. Ana düşüncem oydu.Enma ile power up verdi Zoro'ya. Öncesinde alamazdı. Niye antrenman yaptı savaş öncesi ?
Valla Nami'nin Cracker'da yardım ettiği gibi bir yardım almasını istemem. Enma+Ashura+ yeni teknikler derken kendi başına alsın.Tam 3 yıl önce Zoro yeni bir kılıç almadan herhangi bir komutan ile yüzleşemeyeceğini yazdım ki gerçekten de yüzleşmeden bir kılıç aldı ve şimdi komutan ile yüzleşecek ve dediğim gerçekleşti Yanıldığım konu ise ben 1 tane kılıç değiştirir diye düşünüyordum 2 tane değiştirecek ama. He bu hali ile bile komutana 2 kişi girecekler bence.
Diyelim hızlandırılmış haki eğitimi olsun bu eğitimi alıp hakisi yine Komutan bile görmeden gelişmiş olduğuna göre Zoro'nun hakkında ne diyebilirsin ki şu an? Adam bu eğitimden önce komutan bile görmemişti. Ortada olmayan güç kaçamak laflar. Zoro'nunu sınırlarını zorlayıp hakisini geliştirdiğini varsaysak bile Zoro yine power up almış oluyor.Bana göre o kılıç daha çok hızlandırılmış haki eğitimi gibi. Enma'nın hem dolaylı yoldan hem de direkt olarak getirisi büyük. Ancak zaten orada olmayan bir gücü ortaya çıkardığı da yok. O yüzden sıkıntı yok benim açımdan. Zoro'nun Dressrosa haliyle komutan alır denildiğini hatırlamıyorum. Wano'da alacak diyordum şahsen. Buna da power up'ı vs katıyordum tabi. Oda Wano'da komutan aldırır öyle veya böyle. Ana düşüncem oydu.
Valla Nami'nin Cracker'da yardım ettiği gibi bir yardım almasını istemem. Enma+Ashura+ yeni teknikler derken kendi başına alsın.
Enma kimin hakisini kullanıyor da kesiyor? Bu sorunun cevabı kılıcı kontrol eden kişi olduğuna göre kaçamak laf yok ortada. Ayrıca Zoro hiç power up almadan keser gibi bir laf hatırlıyorsan, o beni bağlamaz. Luffy'nin Dof, Cracker ve Kata vslerinde nelerin devreye girdiğini gördük. Komutan almak öyle kolay bir basamak değil. Tabi ki power uplara ihtiyacı olacak. Dövüş içinde de gelişecek. Enma, tam da Zoro seviyesi biri için ideal bir kılıç. Kılıca söz geçirebilecek seviyede, bu yüzden antreman yapabiliyor. Ancak tam kontrolü de yok. İdeal bir eğitim aracı. Ben böyle görüyorum. Eğer Enma bundan da öte birşeyse zaten dövüşte Oda belli edecektir. Atakları işe yaramaz, çaresiz kalır sonra Enma'nın bir gücü ortaya çıkar vs. Ben böyle bir kurgu olacağına inanmıyorum. Oda bu kadar havadan düşen power up vermez.Diyelim hızlandırılmış haki eğitimi olsun bu eğitimi alıp hakisi yine Komutan bile görmeden gelişmiş olduğuna göre Zoro'nun hakkında ne diyebilirsin ki şu an? Adam bu eğitimden önce komutan bile görmemişti. Ortada olmayan güç kaçamak laflar. Zoro'nunu sınırlarını zorlayıp hakisini geliştirdiğini varsaysak bile Zoro yine power up almış oluyor.
Kiku 20 yıl sonrasına ışınlanmış birde. :d
Bunlar nasıl kardeşler? Abi olan da İzo bir de. Wano ne bereketli yermiş, toprağı zehirlenmiş, havası kirlenmiş halde bile geliştiriyor. Yoksa gdo falan hormondan dolayı mı böyle olmuş?
Sanji'nin nasibi