Worstforum.Worstgende King,Queen,Jack vs Fujitora konusu yine şaşırtmadı Fuji tekler diyenler de var
Worstforum.Worstgende King,Queen,Jack vs Fujitora konusu yine şaşırtmadı Fuji tekler diyenler de var
Kendi ülkesini bir avuç ucube ile çiziyor adam. Bir nevi iğneleme yaptığı.Aynen reyiz.
Irkçılık konusunu ise Wano Arc'ta tartışmayalım bari yahu.
Buraya yazıyorum. Seriyi o kadar kötü bitirecek ki insanlar şaşacak. 30 yıl boyunca uğraşıp nasıl bu kadar kötü bir şekilde bitirilebilir diye.
reyiz milleti gölgesinde serinletiyorChopper oynayacak karizma kimse yok. 3d de yetersiz
En soldaki bacı mı? Baldırlar Carlos gibi mübarekreyiz milleti gölgesinde serinletiyor
valla bilmiyorum ama diğerlerinin de bi farkı yokmuş sen diyince baktım da :SEn soldaki bacı mı? Baldırlar Carlos gibi mübarek
Sen şekillerine bakma reyiz. Wano'ya atfettiği şeylere ve ayırdığı emeğe bak.Kendi ülkesini bir avuç ucube ile çiziyor adam. Bir nevi iğneleme yaptığı.
Pek ihtimal vermesem de kötü bitirme ihtimali var tabi.
Ada yol geçen hanı, cp 0(yani hükumet) girmiş, kaido girmiş, karasakal ne döndüğüne dair haber alıyor. Ve küçük bir nüans dünyada deniztaşına bu denli ince şekil veren insanların sadece burada yaşadığına dair bilgi geçildi Hawkins tarafından. Seride önemli bir element muhtemelen denizciler,hükumet de buradan tedarik ediyor. Yani korkulduğu yine sadece halk tarafından düşünülüyor, saçma saçma tiplere sebepsiz nefret duyulması gibi misal nico robin. Mangaka'nın işlemek istediği de muhtemelen yine hükumetin dünyayı nasıl yanlış bilgiyle, doğru olmayan şeylere inandırmasına varacak. Wanoda hükumete dair bir şeyler öğrenme olasılığımızı çok yüksek görmekteyim. İzole olmasının ve Oden'in inatla sınırları açın demesinin altında bu yatıyordur tahminimce.Sen şekillerine bakma reyiz. Wano'ya atfettiği şeylere ve ayırdığı emeğe bak.
Adamların tipleri dışında her şeyleri overrated. Koca Dünya Hükümeti'nin korktuğu memleketten bahaediyoruz.
O daha çok yakışır bence deWorstforum.