Robin'deki bu ejderha sevgisi nereden geliyor acaba.
Robin'deki bu ejderha sevgisi nereden geliyor acaba.
Acaba ( ͡° ͜ʖ ͡°)Robin'deki bu ejderha sevgisi nereden geliyor acaba.
Hee yani? Bellamy de Luffy'den kan alıyorken Doflamingo alamadı? Daha bir sürü karakterlerden böyle örnekler verebiliriz.Ashura jack yarıyorken, zoro killer'dan tek yiyordu.
King'i tek basina alicaginda iddaam yok. Sadece fb de intikam borcu oldugunu gördük ve 41 yıl önce oden in canavar diyip üstüne daha da guclendim diyen birinin bos olmayacagini dusundum. Ama sanirim sana göre ashura vs daifuku falan gorucezHee yani? Bellamy de Luffy'den kan alıyorken Doflamingo alamadı? Daha bir sürü karakterlerden böyle örnekler verebiliriz.
Ayrıca Ashura'nın Jack'ten kan alması onu böcek gibi ezdiğini göstermiyor. Hele King'i tek başına alacağını hiç göstermiyor.
Yoo, ben öyle bir şey yazmadım. Teke tek olmaz ama. Orada daha güçlendik dediği bu arada Kin'emon. Eskiden güçlerimiz yakındı, ama şimdi ben ve Inu daha güçlendik diyor yani.King'i tek basina alicaginda iddaam yok. Sadece fb de intikam borcu oldugunu gördük ve 41 yıl önce oden in canavar diyip üstüne daha da guclendim diyen birinin bos olmayacagini dusundum. Ama sanirim sana göre ashura vs daifuku falan gorucez
Oden'e zarar veren adamin daha guclu halini ben dusunemiyorum.Yoo, ben öyle bir şey yazmadım. Teke tek olmaz ama. Orada daha güçlendik dediği bu arada Kin'emon. Eskiden güçlerimiz yakındı, ama şimdi ben ve Inu daha güçlendik diyor yani.
Oden'e zarar mı verdi? Hangi seviyedeki Oden'e zarar verdi. Kaç kişiyle zarar verdi?Oden'e zarar veren adamin daha guclu halini ben dusunemiyorum.
Ben de tam olarak böyle düşünüyorum.@Alpamis
Bu arada bölüm konusunda tartışılmış. Ben slash'a haki eklemeyi Luffy'nin yaptığı içten patlamalı haki olarak görmüyorum.
Zaten farkı burada gösteriyor.
Bana göre daha çok Hyo'nun yaptığı teknik gibi geliyor. Oklardan farklı görme nedenim ise slash dediğimiz şeyin ok gibi somut bir materyalden oluşmaması. Roger'ın yaptığı ise net bir şekilde içten patlamalı olandı.
Hyo'nun yaptığı 1 ise 1.5 yapıyor haki'yi normal haki ilede yapılır onla yapılıyorsa.@Alpamis
Bu arada bölüm konusunda tartışılmış. Ben slash'a haki eklemeyi Luffy'nin yaptığı içten patlamalı haki olarak görmüyorum.
Zaten farkı burada gösteriyor.
Bana göre daha çok Hyo'nun yaptığı teknik gibi geliyor. Oklardan farklı görme nedenim ise slash dediğimiz şeyin ok gibi somut bir materyalden oluşmaması. Roger'ın yaptığı ise net bir şekilde içten patlamalı olandı.