Onları Yonko oldukları için eklemiştim zaten. Yıkım Ekibi de fena değil aslında. Doflamingo da eklenirse güzel bir dörtlü olurlar.Çok geniş ve ayrı karakterlerden oluşan bir grup. Linlin Utopya istiyor, Shanks avare, Roger maceracı, Kaido diktatör.
Fakat Teach ve Xebec Dünyayı istiyor. Kaido'yu da buraya eklersen YIKIM LOBISI ortaya çıkar.
Düşünmedim değil fakat açmaya üşendim.![]()
2 gün girmedik ne yapmışlar öyle ya yıllardır fan klübü açılmıyordu burada.
Aç aç.2 gün girmedik ne yapmışlar öyle ya yıllardır fan klübü açılmıyordu burada.Dur bakayım gece yada olmadı yarın ayarlarız birşeyler.
![]()
Açma açma Doffy sama hazretleri haterleri dolar daha şimdiden pusudalar baksana ... Doffy sama nın lobisine girmeye layik insan yok bu forumda .. Loby savaşlarında çekirdek alır, pusuda bakarız2 gün girmedik ne yapmışlar öyle ya yıllardır fan klübü açılmıyordu burada.Dur bakayım gece yada olmadı yarın ayarlarız birşeyler.
![]()
Luffy'nin luffy, animenin anime olduğu zamanlar...
1000 sayılık serinin en özel 2-3 sahnesinden biri.
One Piece bir zamanlar çok özel bir seriymiş gerçekten.
Çamaşır İpi mi olacak lobinin adı?2 gün girmedik ne yapmışlar öyle ya yıllardır fan klübü açılmıyordu burada.Dur bakayım gece yada olmadı yarın ayarlarız birşeyler.
![]()
Ya o zamanlar her ana karakter çok özeldi şimdinin Oden'i filan da iyi karakterler ama eski ruhu yok serinin.Luffy'nin luffy, animenin anime olduğu zamanlar...
Hayır tabii. :/ Açarsam eğer isim bulurum.Çamaşır İpi mi olacak lobinin adı?
Marijoe aşıkları?Hayır tabii. :/ Açarsam eğer isim bulurum.