Şogun ile tüy dikildi.Millet Wanoda sağda solda gezen Zorolar olacak sanıyorduCan't argue with that. Haklısın ne diyim.
Ama ejder falan yapsın bişiler yine de.
milletin ne umutları vardı ya shogun için ashjdkflf

Şogun ile tüy dikildi.Millet Wanoda sağda solda gezen Zorolar olacak sanıyorduCan't argue with that. Haklısın ne diyim.
milletin ne umutları vardı ya shogun için ashjdkflf
Keşke yapabilse. Nefretim biraz azalırdı. Böyle güçsüz olunca daha çok nefret ediyorum adamdan.Can't argue with that. Haklısın ne diyim.
Bunu ona da bırakmazlar, Oden'in kızı keser.Radikal lazer tek atar.
asjfdjkfdc allah korumuş.Şogun ile tüy dikildi.Millet Wanoda sağda solda gezen Zorolar olacak sanıyordu![]()
Sonu baya Spandam gibi olacak bunun.Keşke yapabilse. Nefretim biraz azalırdı. Böyle güçsüz olunca daha çok nefret ediyorum adamdan.
Beter olsun.Sonu baya Spandam gibi olacak bunun.
Belki de sadece darbe yemekten nefret ediyordur? :S Darbe yiyince cinnet geçirip gücünü salıp adanın yarısını yok edecek belki de? :SZoronun cücük sıleşine ömrünün yarısını verdi la korkudan.
Bu sanki tanıdık geldi lan bir yerden ahahhaBelki de sadece darbe yemekten nefret ediyordur? :S Darbe yiyince cinnet geçirip gücünü salıp adanın yarısını yok edecek belki de? :S
Tanıdık gelmese üzülürdüm zaten.Bu sanki tanıdık geldi lan bir yerden ahahha![]()
Çıkaramıyorum ama kim olduğunuTanıdık gelmese üzülürdüm zaten.![]()
Akira mı?Çıkaramıyorum ama kim olduğunuDilimin ucunda nomıssız.