Öyle ya bende seviyomBu ikisinin sahneleri kadar sevdiğim başka bir şey yok ya.![]()

Peki buna ne diyorsun? Zoro reis bir kez daha karşısına Amiral almış

Öyle ya bende seviyomBu ikisinin sahneleri kadar sevdiğim başka bir şey yok ya.![]()
Dellinger’ın tekmeleri harbiden sağlamdıDellinger psikopatı Bellamyi perişan etmişti tekme vura vura.
Zoro hiç takmıyor kıçına tekmeyi vurup devirmiş. Zoro cidden çok asil adam :d
Zoro yine bir yerlerde Fujitora ile dövüşüyor.Öyle ya bende seviyom
Peki buna ne diyorsun? Zoro reis bir kez daha karşısına Amiral almış
![]()
Zoro ile dövüşmek zevkli çünkü adamda her şeyden varZoro yine bir yerlerde Fujitora ile dövüşüyor.![]()
Krallar tarikatının işe koyulması gerek. Yarına kadar kimse ortaya çıkmaz ise bu zorlu görevi ben üstlenmeye hazırım.Lobiler oluşturulmaya başlandı. Kılıç lobisinin ve Denizci lobisinin de harekete geçtiğine dair duyumlar aldık istihbarattan.
Sende “çay partisi davetlileri” diye lobi açabilirsinLobiler oluşturulmaya başlandı. Kılıç lobisinin ve Denizci lobisinin de harekete geçtiğine dair duyumlar aldık istihbarattan.
Çok geniş ve ayrı karakterlerden oluşan bir grup. Linlin Utopya istiyor, Shanks avare, Roger maceracı, Kaido diktatör.Krallar tarikatının işe koyulması gerek. Yarına kadar kimse ortaya çıkmaz ise bu zorlu görevi ben üstlenmeye hazırım.
Xebec
Im
Roger
Shanks
Linlin
Kaido
Teach seven herkesi kucaklayacak ve gerçek kralları yüceltecek bir ekip olmalı forumda.
Düşünmedim değil fakat açmaya üşendim.Sende “çay partisi davetlileri” diye lobi açabilirsin![]()