Katayı küçümsemeyin bir amiral alamasa bile reis amiral tutar. Sanki karşısında kaido mu var ...
Tüm sağ kollar rahatlıkla amiral tutabilir.Bazılarına kalsa tek yer derler amaKatayı küçümsemeyin bir amiral alamasa bile reis amiral tutar. Sanki karşısında kaido mu var ...
Bir yerde böyle bir yazı ile karşılaştım. Doğruluğu şüpheli geldiği için soruyorum niye hor görüyorsun benicannon mannon değil lan :d adamlar eksik ve yanlış bilgileri güncellemiş. wiki sözlükler daha cannon bunların yanında.
@twei Bundan sonra manga okuduğunu görmeyeyimOda conan demiş işte yaw. İnanmayan okumasın mangamı falan demiş....
güncellenmiş abi canon olmuş!!
Aklıma belli bir zümre geldi ama neyse.
abi bundan sonra oda yazacakmış sende yazacakmışsın bende yazacakmışım. hepsi canon abi
Elden ele dolaştırıp bir istek listesi hazırlıyoruz sonrasında Odaya postalıyoruz. Hemen Kartlarda yayınlanıyor. Oda-Sama iletti.Ben söylerim Oda not alır.Böyle delikanlıyım işte.
merak ettiğim acaba kaidonun luffyi teklediği saldırıdan kata kaçabilir miydi ?Katayı küçümsemeyin bir amiral alamasa bile reis amiral tutar. Sanki karşısında kaido mu var ...
Bunu bende merak ediyorum ama daha çok kaçabilir miydi kısmı değilde dayanabilir miydi diye. Çünkü kaçmak çare değil tam olarak o anki duyguya ve bir çok etkene göre değişiyor. Şöyle bakarsak kata luffyi evirdi çevirdi dövdü luffy 2 vurdu tak kata gitti yani dayanıklılıkta sanki luffy daha yüksek gibi. Ama düşünüyorsun kata tek yiyor felan . hadi ordan diyorsun ...merak ettiğim acaba kaidonun luffyi teklediği saldırıdan kata kaçabilir miydi ?
Valla dayanamazdı bence vursa..Bunu bende merak ediyorum ama daha çok kaçabilir miydi kısmı değilde dayanabilir miydi diye. Çünkü kaçmak çare değil tam olarak o anki duyguya ve bir çok etkene göre değişiyor. Şöyle bakarsak kata luffyi evirdi çevirdi dövdü luffy 2 vurdu tak kata gitti yani dayanıklılıkta sanki luffy daha yüksek gibi. Ama düşünüyorsun kata tek yiyor felan . hadi ordan diyorsun ...
Karasakal tuttuğu sürece etkilenir. Tümüyle normal birine dönüştürüyor çünkü.Teach akainu’nun meyvesini etkisizleştirse,akainu ortamdaki kendi yarattığı lavdan etkilenir mi ?
Çok saçma olaylara sebep olacak ilerde bu teach.Karasakal tuttuğu sürece etkilenir. Tümüyle normal birine dönüştürüyor çünkü.