Dof amiral olmalıydı. Mock Town ve MF'deki sahneleriyle ne efsane adamdı öyle. Rosa hiç olmamalıydı.Dof falan da amiraldi Fuji'ye tekme atıp Kuzan'ın buzundan kurtulduğu için. Tabii diğerleri kadar ağır değil
Dof amiral olmalıydı. Mock Town ve MF'deki sahneleriyle ne efsane adamdı öyle. Rosa hiç olmamalıydı.Dof falan da amiraldi Fuji'ye tekme atıp Kuzan'ın buzundan kurtulduğu için. Tabii diğerleri kadar ağır değil
Fanları için amiral zaten.Dof amiral olmalıydı. Mock Town ve MF'deki sahneleriyle ne efsane adamdı öyle. Rosa hiç olmamalıydı.
Dof iyiydi ya. Severim ben tüylü arkadaşımızı. İşte biraz kibrinden biraz da G4 Luffy'nin hayvan üstü gücünden şehir turu yapınca ortalık karıştı. Yoksa KKG'ya kafa atmak akıl alır iş değildi Başka koşullarda gerçekleşsin isterdim Dressrosa son savaşını. Hatta zamanında gizli Dofcu yorumu yapmışımHala Dof'u Amiral görenler yok mu?Dof amiral olmalıydı. Mock Town ve MF'deki sahneleriyle ne efsane adamdı öyle. Rosa hiç olmamalıydı.
Dof'lu bölümleri ben de severim. Eğlenceli.Dof iyiydi ya. Severim ben tüylü arkadaşımızı. İşte biraz kibrinden biraz da G4 Luffy'nin hayvan üstü gücünden şehir turu yapınca ortalık karıştı. Yoksa KKG'ya kafa atmak akıl alır iş değildi Başka koşullarda gerçekleşsin isterdim Dressrosa son savaşını. Hatta zamanında gizli Dofcu yorumu yapmışım
Oda'nın çizdiği dimi ?Hayali gerçekleşirse ve gerçekleşmezse Zoro;
Gözler açılmıyor yalnız hiç. :/
Oda'nın evet. Kaynak wikia.Oda'nın çizdiği dimi ?
O zaman gözü açılacak diye bekleyenlere E.Oda " görün açılmayacak. " demiş, diyebilir miyizOda'nın evet. Kaynak wikia.
Şimdi fark ettim hayali gerçekleşince 60 yaşında küpeleri çıkarmış.Oda'nın evet. Kaynak wikia.
Ben de öyle yorumladım. Ama bir şeyler bekliyorum hala.O zaman gözü açılacak diye bekleyenlere E.Oda " görün açılmayacak. " demiş, diyebilir miyiz
Erkek adam küpe takmaz zaten, adam olsun.Şimdi fark ettim hayali gerçekleşince 60 yaşında küpeleri çıkarmış.
Neyden sebep. Genelde düşünenler Ray'in gözü açık diye benzettiklerinden bekliyorlar.Ben de öyle yorumladım. Ama bir şeyler bekliyorum hala.