Fujitora af mı edildi?Fujitora ve Ryo balonu ne güne duruyor Adamlar Wanoya, Çocuklar MF'de kalsın.
Ryo da aç adam. Bir başına en fazla naapabilir.
Fujitora af mı edildi?Fujitora ve Ryo balonu ne güne duruyor Adamlar Wanoya, Çocuklar MF'de kalsın.
Fujitora af mı edildi?
Ryo da aç adam. Bir başına en fazla naapabilir.
üstüneFujitora ve Ryo balonu ne güne duruyor Adamlar Wanoya, Çocuklar MF'de kalsın.
Gücünden çok karakter olarak balon dedim. Yoksa daha iki yıl geçmeden çatur çutur akış hakisi atıyordu bi çok karakterden güçlü.Sentomaru'ya çöp demeyelim lütfen. Luffy'nin aklını almıştı ilk karşılaşmalarında. Vegapunk ile işlendiğini görürsek eğer iddia ettiği en güçlü savunmayı da test etmiş oluruz hem
Garp ve Sengoku emekliydi. Ne işleri var Marineford'da.üstüne
Garp var Sengoku var Tsuru var 2 amiral adayı koramiral var
3-5 mi? Zor günler geçirmişsin. Bir destekçin daha oldu bende elimden geleni yapacam.Ben üye oldum olalı bu konu üzerinde yoğunlaştım. Şu an iyi yine. Bir zamanlar 3-5 Amiral alan karakterler vardı.
Pis kadın düşmanı. Ben seni feminik bilirdim. Tashigi karşısında Teach napabilirGarp ve Sengoku emekliydi. Ne işleri var Marineford'da.
Tsuru'ya bir şey diyemem ama. Hiç o imajı vermedi ama güçlü biri herhalde.
Diğer iki amiral adayında da biri kadın. Beklentin ondan da yüksek olmasın.
Bu gözler Fisher Tiger'ın amiralleri dövdüğünü gördü...Ben üye oldum olalı bu konu üzerinde yoğunlaştım. Şu an iyi yine. Bir zamanlar 3-5 Amiral alan karakterler vardı.
Doğrudur şimdi hakkını yemeyeyim. Bu adamın Japon mitolojisinde bir yeri vardı. Yanlış hatırlamıyorsam "Kintaro" olması lazım. Bu efsanede de "Yokai" falan yeniyordu. Wano'da görürüz belki de.Gücünden çok karakter olarak balon dedim. Yoksa daha iki yıl geçmeden çatur çutur akış hakisi atıyordu bi çok karakterden güçlü.
Herkes beni bir şey biliyor zaten.Pis kadın düşmanı. Ben seni feminik bilirdim. Tashigi karşısında Teach napabilir
3-5 mi? Zor günler geçirmişsin. Bir destekçin daha oldu bende elimden geleni yapacam.
Ben Katakuri'ye yok artık demiştim. Fisher Tiger da var demek. Katakuri'den özür diliyorum.Bu gözler Fisher Tiger'ın amiralleri dövdüğünü gördü...