İşte resmi mi değil mi onu öğrenmeye çalışıyorum.değil işte. az evvel attım ya mesaj sana
İşte resmi mi değil mi onu öğrenmeye çalışıyorum.değil işte. az evvel attım ya mesaj sana
Aslında bunun için bir nedene gerek yok ama yubashiri reis bir neden istiyorsa yine yardımcı olurum tabi ki. Şu an işteyim gece atarım.Bugüne kadar Sanji fanlarının hiçbirisi PH’daki çocukları bırakmasına ve Jinbei’ye kendini öldür demesine savunma bulamadı zaten.
Reis resim açılmıyor ama Sanji varsa o kakke’dir zaten
Beğenmeyen varsa tayfadan cikartirlardi olur biterdi.Demek ki böyle bir zorunluluk yokmuş.Tüm tayfa sivil toplum kuruluşu gibi davranıyorsa ve Sanji davranmıyorsa suçludur.
rofta diye imzasını atmış adam daİşte resmi mi değil mi onu öğrenmeye çalışıyorum.
Hancock fan art olmasın ya :Srofta diye imzasını atmış adam da
Nami, Usopp, Luffy, Sanji, Ace ve Sabo dışı çizmedi diye biliyorum ben Oda 40 60 şeyini, gerisi fanart
Deney yapılmış gariban çocuklar. Ki kendisi de aynı acılara maruz kalmış fakat empati sıfır. Nami kadar inisiyatif alamadı orada...Sanji orada olayın ne olduğunu bilmiyordu, adaya yeni gelmişlerdi. Orada Sanji'nin gördüğü hükümetin tesisi ve parçalara ayrılmış bir adam. Kin'emon'u yanına aldı onca dev çocuğu nası yanına alacak? Olayın aslını bilse zaten almayı düşünebilir.
Haklisin reis Sanji kesinlikle deneye maruz kalmis cocuklarla empati yapmali.Deney yapılmış gariban çocuklar. Ki kendisi de aynı acılara maruz kalmış fakat empati sıfır. Nami kadar inisiyatif alamadı orada...
Az bile dövmüşler öyleyse. Yetişkin birisi olarak buna benzer bir şeyin yaşanmaması için bile çocukları kurtarması gerekirdi.Haklisin reis Sanji kesinlikle deneye maruz kalmis cocuklarla empati yapmali.