Oda conan demiş işte yaw. İnanmayan okumasın mangamı falan demiş....cannon mannon değil lan :d adamlar eksik ve yanlış bilgileri güncellemiş. wiki sözlükler daha cannon bunların yanında.
Oda conan demiş işte yaw. İnanmayan okumasın mangamı falan demiş....cannon mannon değil lan :d adamlar eksik ve yanlış bilgileri güncellemiş. wiki sözlükler daha cannon bunların yanında.
güncellenmiş abi canon olmuş!!Oda conan demiş işte yaw. İnanmayan okumasın mangamı falan demiş....
Aklıma belli bir zümre geldi ama neyse.güncellenmiş abi canon olmuş!!
abi bundan sonra oda yazacakmış sende yazacakmışsın bende yazacakmışım. hepsi canon abiAklıma belli bir zümre geldi ama neyse.
Ben söylerim Oda not alır.Böyle delikanlıyım işte.abi bundan sonra oda yazacakmış sende yazacakmışsın bende yazacakmışım. hepsi canon abi
Ney?Onlarında sırası gelir.
E.Oda, Law'a gecenin kraliçe çiçeği dedikten sonra hemen yapmışlar fanartı.
Smoker fenna.
Sonradan sevişip barışmadılar mı... Çok ayıp!Kuru iftira. Kabul etmiyorum bebek suratlı minnacık kaptanını döven bi adamın fanı olamam. İnsan öyle bi sabiye tekme atamaz.
Luffy’e daha kötü şeyler yap sonra sarıl affet beni de yine affeder. Boşuna günahsız saf değil. Sanji aklı başında bir yetişkin olarak sorumluluklarını yerine getirmedi.Sonradan sevişip barışmadılar mı... Çok ayıp!
Sanji de sabi ya orada :/ Gitsin diye yaptı.. Sonra Mom'un oyunu ortaya çıkınca "Luffy'e neden vurdu" savunanlara döndü olay.Luffy’e daha kötü şeyler yap sonra sarıl affet beni de yine affeder. Boşuna günahsız saf değil. Sanji aklı başında bir yetişkin olarak sorumluluklarını yerine getirmedi.