@Omeawamo93Sen kimin asıl hesabıydın? Bayağıdır banlıydın herhalde.
@Omeawamo93Sen kimin asıl hesabıydın? Bayağıdır banlıydın herhalde.
Gözlerine kurban.Itachi reis.
Heh. Kim olduğunu biliyorum ama isimlerin öyle garip ki yazamadım.@Omeawamo93
Forum çok alışkanlık yapmış kendi isteğimle banlatmıştım kendimi ama 2,3 ay sonra bir daha adminleri yormamak için hesap açtım zaten açtıktan sonra da eski hesabımı banlı olduğunu belirtmiştim forumdan uzaklaşamıyorsun ya can sıkıntısı olunca direk konulara bakıyorum.Gözlerine kurban.
Heh. Kim olduğunu biliyorum ama isimlerin öyle garip ki yazamadım.
Bende de bağımlılık yaptı. Sürekli sayfayı yeniliyorum.Forum çok alışkanlık yapmış kendi isteğimle banlatmıştım kendimi ama 2,3 ay sonra bir daha adminleri yormamak için hesap açtım zaten açtıktan sonra da eski hesabımı banlı olduğunu belirtmiştim forumdan uzaklaşamıyorsun ya can sıkıntısı olunca direk konulara bakıyorum.
Ark kötü olunca salıyorsun. Dressrosa’dan sonra uzun süre uğramamıştım ben. Ark da önemli.Forum çok alışkanlık yapmış kendi isteğimle banlatmıştım kendimi ama 2,3 ay sonra bir daha adminleri yormamak için hesap açtım zaten açtıktan sonra da eski hesabımı banlı olduğunu belirtmiştim forumdan uzaklaşamıyorsun ya can sıkıntısı olunca direk konulara bakıyorum.
Sanji arkta olmadığı için olabilir mi? Reyizin yokluğuna dayanamadın tabi.....Ark kötü olunca salıyorsun. Dressrosa’dan sonra uzun süre uğramamıştım ben. Ark da önemli.
O olmayınca hayatın tadı yok. O olmayınca hiçbir şeyin tadı yok. Sanji’nin gözükmediği her bölüme kötü vermek istiyorum, emeğe saygıdan kıyamıyorum.Sanji arkta olmadığı için olabilir mi? Reyizin yokluğuna dayanamadın tabi.....
Şu fb bitsin Oda bir daha ayırmayacak sevenleri ^^O olmayınca hayatın tadı yok. O olmayınca hiçbir şeyin tadı yok. Sanji’nin gözükmediği her bölüme kötü vermek istiyorum, emeğe saygıdan kıyamıyorum.
Umarım yine bacağı çatlatır 176 sayfalık Sanji tanıtımı net 400 sayfa görür o zaman.Şu fb bitsin Oda bir daha ayırmayacak sevenleri ^^
Haterlar hasedinden çatlamasın da bir iki bacak vermiş çok değilUmarım yine bacağı çatlatır 176 sayfalık Sanji tanıtımı net 400 sayfa görür o zaman.