Niye olmadın o zaman önceden daha yeni belli oldu tersi olduğuBöyle olsa net fanı olurdum.
Niye olmadın o zaman önceden daha yeni belli oldu tersi olduğuBöyle olsa net fanı olurdum.
Görmemiştim bu muhabbeti. İlk defa sen atınca öğrendim. Ne güzelmiş A kalite saç.Niye olmadın o zaman önceden daha yeni belli oldu tersi olduğu
İsabet olmuşGörmemiştim bu muhabbeti. İlk defa sen atınca öğrendim. Ne güzelmiş A kalite saç.
Marineford arc'ında Roger'la olan flashback'inde de uzun saçlıydı.Niye olmadın o zaman önceden daha yeni belli oldu tersi olduğu
Bunu "halk öyle biliyor" tarzı bişeyle çizmiş yanında. Öyle dememiş yani.Marineford arc'ında Roger'la olan flashback'inde de uzun saçlıydı.
Kafasinda şapka ve bandana vardı ama. Sonra bandanasız böyle gözüküyor dedi. Şimdi de tersini gösterdi.Marineford arc'ında Roger'la olan flashback'inde de uzun saçlıydı.
Ben Sbsler'i de kabul etmeyeceğim artık. En çok orada trollüyor. Mangada yoksa, yoktur.Oda Wb'nin saçları da bandanasız böyle demişti.
Sonra caydı. Lafına güven olmuyor...
Cidden insan insana bunu yapmaz. Canı sıkıldıkça trollüyor. Anlamsız cinsel sorulara cevap vermekten acayip keyif alıyor zaten. İlkokul seviyesi cinsel sorulara bayılıyor gayretle cevaplıyor onları. Ben olsam “Luffy’nin penisi uzuyor mu????” tarzı bir soruya cevap vermezdim.Ben Sbsler'i de kabul etmeyeceğim artık. En çok orada trollüyor. Mangada yoksa, yoktur.
Japonlar seviyor böyle şeyleri. Geçen biri sormuştu, "Sanji'nin gözleri niye Reiju'yu görünce kalp olmuyor?" diye. İlginç insanlar.Cidden insan insana bunu yapmaz. Canı sıkıldıkça trollüyor. Anlamsız cinsel sorulara cevap vermekten acayip keyif alıyor zaten. İlkokul seviyesi cinsel sorulara bayılıyor gayretle cevaplıyor onları. Ben olsam “Luffy’nin penisi uzuyor mu????” tarzı bir soruya cevap vermezdim.
Alışmışlar tabii KissXiss okumaya....Japonlar seviyor böyle şeyleri. Geçen biri sormuştu, "Sanji'nin gözleri niye Reiju'yu görünce kalp olmuyor?" diye. İlginç insanlar.