Doff tip ve karizması ile rahat yonkou-amiral vardır.Ne güzel sahneydi orası. O sahneyi izleyince çoğumuz Doffy’i adam sanmıştık.
Doff tip ve karizması ile rahat yonkou-amiral vardır.Ne güzel sahneydi orası. O sahneyi izleyince çoğumuz Doffy’i adam sanmıştık.
Duyduğumuz en büyük tehdit Tiger'dı. Bilemiyorum800 yıllık sistem çok daha büyük tehditler atlatmıştır. Daha işin içine büyük bilim insanı Vegapunk girmedi bile. Bunun 5 kadim ve İm'i var. Antik silahı var. Sadece denizci tarafı bile hiç kayıp vermeden koca yonko tayfasını top gibi sektirdi.
Bunun sebebi Hükümetin korsanlardan zaten daha güçlü olması olmasın :SDünya Hükümeti 2 yılda 2 amiral çıkarabilmişken, korsanlar 2 yılda 1 tane yonkou seviyesi adam çıkarabilmiş...İşte bu yüzden imparatorlar daha özel.
![]()
O mantıkla amiral çıkarmasına hiç gerek kalmaz zaten.Bunun sebebi Hükümetin korsanlardan zaten daha güçlü olması olmasın :S
800 yıldır kimsenin Zoro'su olmamış ki, adamlar ne yapsın?“Roronoa zoro”işte Luffy’i özel kılan şey![]()
800 yıldır kimsenin Kid'i olmamış ki, adamlar ne yapsın?Kidin rivali olması tabi.
Aynen öyle Luffy yatsın kalksın dua etsin kami’ye800 yıldır kimsenin Zoro'su olmamış ki, adamlar ne yapsın?![]()
Bence de etsin.Aynen öyle Luffy yatsın kalksın dua etsin kami’ye![]()
Sen beni başkaları ile bir tutup dalgaya mi aliyon lan ?800 yıldır kimsenin Zoro'su olmamış ki, adamlar ne yapsın?
800 yıldır kimsenin Kid'i olmamış ki, adamlar ne yapsın?![]()
Luffy please.Dünya Hükümeti 2 yılda 2 amiral çıkarabilmişken, korsanlar 2 yılda 1 tane yonkou seviyesi adam çıkarabilmiş...İşte bu yüzden imparatorlar daha özel.
![]()
Yoo.Sen beni başkaları ile bir tutup dalgaya mi aliyon lan ?