Zoro sadece enmayla yenemez King'i.Mümkünatı olmamalı böyle bir şeyin.
benim daha çok merak ettiğim şu, Zoro o zaman Robin'den kurtulduğu için övülüyordu ama penguen bedenindeki Sanji zombisi nasıl oluyor da bu kadar güçlü bi Zoro zombisiyle kapışabildi xDO iki sene önceki Zoro birde şimdi yapsa fark olacağını sanmam adam kastan geçilmiyor artık sağlam vücut yaptı.
Zoro King'i tek alırsa 5. imparator olmuş demektir.Luffy napacak o zaman 4 ile 5 arasına sıkışıyor bir değer verin 4.1 - 4.5 hepsi olur.
Tek alamaz 2 vs 1 olursa Zoro kazandırır güvenim tam.
Zoro 1v1 de alacak King'i.Enma ile 3.komutan seviyesi falan olmuştur muhtemelen alacağı 1 upla King'e de yürür.@twei
Başkalarının ekmeğiyle oynamaya gerek var mı ki? :S Elleme başkası alsın King'i.
@Millennium Wizard
2vs1 mi? Amma da çok güveniyormuşsun ya. :/
4-5 arasındaki sayıya sen karar ver reis. Böyle küçük rakamlarla, hesaplamalarla falan aran iyi ne de olsa xd
Bakalım artık. Beleşten p-up geldi zaten. Daha onu sindirmeden bir tane daha gelirse OP'un son zamanlarda sorgulanan kalitesi iyice sorgulanır.Zoro 1v1 de alacak King'i.Enma ile 3.komutan seviyesi falan olmuştur muhtemelen alacağı 1 upla King'e de yürür.
Umarım ateşi kesme gibi bir p.up gelmez Hakiyle alakalı bir p.up gelirse güzel olur.Bakalım artık. Beleşten p-up geldi zaten. Daha onu sindirmeden bir tane daha gelirse OP'un son zamanlarda sorgulanan kalitesi iyice sorgulanır.
o çoktan geldi, enma neden haki çekiyor sanıyorsun?Umarım ateşi kesme gibi bir p.up gelmez Hakiyle alakalı bir p.up gelirse güzel olur.
King'in inme zamanı gelmiş o zaman deseneo çoktan geldi, enma neden haki çekiyor sanıyorsun?
Opun kalitesi mi varmış.Ben karakterleri dışında bir kalitesini göremiyorum şahsen xdBakalım artık. Beleşten p-up geldi zaten. Daha onu sindirmeden bir tane daha gelirse OP'un son zamanlarda sorgulanan kalitesi iyice sorgulanır.
Hazinenin gizemi yeter.Opun kalitesi mi varmış.Ben karakterleri dışında bir kalitesini göremiyorum şahsen xd