Kime göre zor, neye göre zor ? Aynı ödüldeki iki karakterden bile yeterince veri toplanırsa kimin güçlü olduğu anlaşılabilir. Misal Zoro/Sanji. Kimin daha güçlü olduğu Ay'dan bakılınca bile belli.
Tamam Racır'ın ödülü 5.5 milyar. O zaman Racır'a bağlı olarak Ray'in ödül 2.8 milyar ise bu ödül Racır'a ve agresifliğine mi bağlı dicez ? Ya da ne kadarlık kısmına güç dicez ?
Teach ve Shiryu yonkoular içinde istisna. Daha yeni oldukları için ödül kıyası doğru olmaz.
Sana göre Wb'nin 20 yılda kapatamadığı ödül farkı mantığına göre Racır'ın ödülü Wb'den baya baya yüksekti. Peki madem Racır'ın ödülü o kadar yüksek Wb'yle nasıl denk olarak haki çarpıştırdı bu adam ? Yıkıp geçmesi lazımdı o zamanki Wb'yi ?
Lütfen yanlış çıkarımlarla farklı algılar yaratmayalım
Kata 1 milyar ödüllü olacak King 1.4, Marco 1.8, Beckman 2.2 olacak diyeceksin ki ya Marco Kata'dan biraz güçlüdür ama asıl fark kaptanlara, aksiyon ve agresiflikten geliyor diyeceksin. King 1.4 iken Beckman 2.2 olacak yine aynı şeyi diyeceksin. He oldu canım
Ben de bunu diyorum. Sağ kollar arasında kaptanların arasından daha fazla ödül farkı olacak sen bunu güçle değil dolaylı faktörlerle açıklayacaksın. Ohooooo
Bu zamana kadar sağ kolla sol kol arasında belirgin bir fark gördük. King'in de Queen'den net bir şekilde farklı güçte olacağını düşünüyorum. Sabaody'de Luffy ve Kid denk deniliyordu. Ona rağmen Kid sivil katliamı farkıyla 15m daha fazla ödüllüydü. Queen King'in şiddet yanlısı olduğunu söyledi. Aradaki fark yeni dünya standartlarında 10m olursa komik olur. Kaldı ki King'in Queen'den daha güçlü olduğunu, sağ kol farkı olduğunu düşünürsek bana göre sembolik olarak 1.330 gibi bir ödülden ziyade en az 1.5m olması lazım.