Diamante nasıl Barto'yu sallamadı? Nerede sallamadı ben farklı bir manga mı okudum yahu? İşini bitirse bitirirdi uzatmaya gerek yok.Adam Rebecca'nın işini bitirecekken Barto geliyor koruyor Rebecca'yı, en azından birşeyler gösterdi adam.
Ödül mevzusuna hiç girme be dostum işin içinden çıkamazsın.
280 milyon ödüllü Cavendish ( O zaman öyleydi ) , Bartolomeo'nun bariyeri olasa Gladius'un atağından sonra ölecekti, ahanda kanıtıda burada ;
Cavendish ne diyor bak. '' Az daha öleceğimi sandım '' . Barto'da '' Orada kalsaydın kesinlikle ölürdün '' diyor.
Bu ne anlama geliyor? 150 milyon ödüllü Bartolomeo olmasa 280 milyon ödüllü adamın işi Gladius tarafından bitecekti demek oluyor, Barto koruyor Cavendish'i. Ödüllerle güç seviyesi kurmana gerek yok yani işin içinden çıkılmaz hiçbir türlü. Gerçi sen bunada bir kılıf bulursun beklerim
Ceasar'ın 300 milyon ödülüde ayrıca eski bir ödül, aktif olsa daha fazla alacağını biliyoruz. Adamın çok tehlikeli bir yeteneği var öncelikle. Sadece '' Oksijen kesme '' gibi lanse etmişsin birde, adam devasa gaz patlaması saldırılarıyla çelik demir kütlesini eritiyor. Luffy, Magellan'dan dolayı zehre bağışıklığı olmasa daha ilk saldırıda teki yiyecekti zaten ( Gear4'süz Luffy den bahsediyorum )
Ayrıca tek bacaklı Kyros çok güçlü falan değil, zamanında Sugar'dan tek yemiş adam o abartmaya gerek yok.
Ayrıca gear3 bazuka ile bilincini kaybetmeyen Ceasar ile Kyros'un atağıyla kafasını tahtaya çarparak yenilen bir çöpü asla bir tutmam. Yeniliş şekilleri ortada çünkü.
Sen zaten bir ara haplı Hody, 2 yıl önceki Luffy seviyesinde diyordun, halbuki sana bir sürü kanıt sunmama rağmen ısrarla öyle diyordun. Güç seviyelerin gene şaşırtmıyor