Bunlar amiral=yonkou da diyorlarDenizci oluşumunun 4 yonkouyu karşılayabileceğini düşünenler var hala forumda yav
Bunlar amiral=yonkou da diyorlarDenizci oluşumunun 4 yonkouyu karşılayabileceğini düşünenler var hala forumda yav
Garp>yonkoBunlar amiral=yonkou da diyorlar
Genç garp için evet?Garp>yonko
Koramiral olduğu için.Genç garp için evet?
Nerden çıktı şimdi bu
Orada ne demek istediğimi anlamış olman lazımdı. He aklınca kelime oyunu yapacaksan da kelimelere dikkatli bak.Koramiral olduğu için.
Amiral olarak Sengoku diyelim o halde. Bu adamın adı da zirvelerle anılıyor.Orada ne demek istediğimi anlamış olman lazımdı. He aklınca kelime oyunu yapacaksan da kelimelere dikkatli bak.
Teke tek adil bir dövüşte Akainu'nun Kaido'yu, Kizaru'nun Shanks'ı, Fujitora'nın Bigmom'ı yada henüz görmesekte Ryokugyu'nun Teach'i alabileceğini düşünmüyorum. Aksine bu tarz vs lerde yani ıssız bir adada teke tek bu vsler olsa amirallerin pestilinin çıkacağı malum.Amiral olarak Sengoku diyelim o halde. Bu adamın adı da zirvelerle anılıyor.
Amiral = yonko olabilir. Sakazuki bunu kanıtlayabilecek nitelikte.
Ben eski amiral 3lüsünü daha üstün görüyorum ya. Şimdiki amiraller hakkında pek bir şey diyemem tabii.Teke tek adil bir dövüşte Akainu'nun Kaido'yu, Kizaru'nun Shanks'ı, Fujitora'nın Bigmom'ı yada henüz görmesekte Ryokugyu'nun Teach'i alabileceğini düşünmüyorum. Aksine bu tarz vs lerde yani ıssız bir adada teke tek bu vsler olsa amirallerin pestilinin çıkacağı malum.
Amiral derken de suanlik güncel amirallerden bahsediyorum. O kısmı anlamadıysan açayım dedim.
Tamam eski üçlüyü baz alalım.Ben eski amiral 3lüsünü daha üstün görüyorum ya. Şimdiki amiraller hakkında pek bir şey diyemem tabii.