Acilen lastik koklamayı bırakmalısın alpaLuffy jet gatling yapsa Pika tek yer.
Acilen lastik koklamayı bırakmalısın alpaLuffy jet gatling yapsa Pika tek yer.
Zoro’dan daha uzun sürede yenebilmesine hiç şaşırmam açıkçası bende. . @Alpamis Gladius bile jet stamp ile tek yemiyor ama Pica kayaların arkasından tek yiyecekti demek. Bugün de güldürdün boş geçmedin reis.
Elephant gatling diyecektim. Kaido'nun Ejde bedeni bile savruluyor.Acilen lastik koklamayı bırakmalısın alpa
İyi de adamın gerçek bedeni değil ki?Elephant gatling diyecektim. Kaido'nun Ejde bedeni bile savruluyor.
Canım benim tahta konusunda ciddi değilim tabi. Fakat hem Kyros hem Dia çok abartılıyor. Bugün Kyros yeni dünya standartlarında 500m civarı ödül alacak biri. Bu seviyeler leş demesek bile leşin bir tık üstü seviyeler. 5.5 milyara kadar ödül var gözünü sevem. Kyros eniştenin öyle çok güçlü olduğu falan yok. Pica, Dia'nın nalları diktiğini görünce vay senin yapacağın işi ezik diyen biri. Pica ve Dia/Trebo ikilisi arasındaki güç farkı öyle az buz değil.Yahu cidden tahtaya vurdu diye mi yenildi sanıyorsun ? Şaka yapma lütfen.O sadece işin sosu olmuş öyle resmetmek istemiş Oda.Kyros kızının canına kastedildiği için adamın gözü döndü.Luffy vs Lucci gibi aldığı o gazla hakide aşarak adamı ortadan kesip geçti en sonunda o yüzden yenildi Diamante.Yani Usopp'un bağırması gibi bir durumun olduğunu mangaka gözümüze soktu resmen.Kyros çok güçlü bir adamdı hafife alınmaması gerekiyor içindeki potansiyeli ortaya çıkardı Rebecca işin içine girince ve aniden yendi Diamante'yi.Tıpkı Law gibi aileye katmak istemişti Doflamingo Kyros'u gücü yüzünden.Diamante zayıf falan değil yani.Adam kolezyumda sürekli dövüşüyormuş şampiyon oluyormuş hani Trebol gibi de değil.Bu adama zayıftı denmesi çok saçma gayet güçlü bir adamdı.Sabo dokunmadı desek bile Burgess orada bunu görüyor ama endişelenmiyor meyveyi kaptırmak konusunda.Ne zaman ki devrimin 2 numarasının orada olduğunu anlıyor kendisini çok aşan bir rakip olduğunu o zaman kavrıyor.
Diamante zayıf değildi.Tıpkı Zoro çok güçlü olduğu için Pica'nın çöp olduğunun düşünülmesi gibi Kyros çok güçlü olduğu için böyle bir yanılgıya düşülüyor.
2+ çıkarsa Yonkou seviyesi olduğuna kimse itiraz etmez heralde. Çok tehlikesi iki meyvesi olan, meyve avlayabilen, tayfası ve bölgesi olan Teach'in ödülü düşünüldüğünde; Mihawk 2 milyara yaklaşsa bile kafidir gerçi.Bakıcaz artık. Benim için +2 her ödül olur.
Kesinlikle. Beklentim 2.5-2.9 arası. Zaten Beckman bile 2 milyar ödüllü çıkabilir. Mihawk'ın da o kadar farkı olsun deeeeeeğmi ?2+ çıkarsa Yonkou seviyesi olduğuna kimse itiraz etmez heralde. Çok tehlikesi iki meyvesi olan, meyve avlayabilen, tayfası ve bölgesi olan Teach'in ödülü düşünüldüğünde; Mihawk 2 milyara yaklaşsa bile kafidir gerçi.
Sence kaç çıkacak?Mihawk'ın ödülü açıklanınca muhtemelen fanları şu şarkıyı söyleyecek!
Ben oradaki lafı hepsini toplasan Yonkolardan biriyle dövüşebilirler olarak algılıyorum. Yonko tayfası da dahil tabi."Deniz Lordu" seviyesi diye bir şey mi var? Başı Mihowk ya da Weevil, kıçı Buggy olan bir oluşum. Amiral gibi bir şey değil ki bu, ama onlar için bile "Yonkolarla dövüşebilir" deniyor.