21 aylık hamileliği nasıl tahmin etti?Bak işte.
Garpı hiç sevmem doğruya doğru ama bunu yumurtiayacak bir tip de değil. Zaten Sengoku bunu kendisi anlıyor sonradan ben böyle anladım bu sahneleri ilk gördüğümde. Sengoku Garpa "Her şeyi anlatacağım" diyor o da "Ne yaparsan yap" tarzında cevap veriyor.
Daha sonrasında ise Ace-WB fbsi geldiğinde ise Ace'in Shichiliği reddettiğini ve hemen sonrasında WB ye katıldığını görüyoruz. Bununla beraber Sengoku şu şekilde çiziliyor orada.
Yani Sengoku Ace'in Roger'ın oğlu olduğunu tahmin ediyordu D. olmasıyla beraber fakat bir kanıt yoktu. WB olayıyla bunu kanıtlamış olabilir Garpa da sorduysa bu olaylardan sonra sadece aramızda kalacak böyle bir şey var mı tarzında o da söylemiştir olan oldu diye. Zaten Sengoku da Garpa söylüyor "Her şeyi anlatacağım" diye.
Bunun dışında Annesinin ismini zaten teyit etmişler. O adada olan tüm anneleri ve çocukların isimlerini kayıt etmişlerdir. Ace de annesinin adını yani Portgas ismini kullanıyor anlamışlardır hemen.
Çok ayrıntı var bu konuda sadece WB daha erken davranıyor bunlardan. Sengoku da bunu diyor zaten ona katılınca seni yakalamamız zorlaştı diye.
Dahası Sengoku her şeyi infaz alanında açıklıyor. Yani Dünya Hükümeti bilsin diye değil (çünkü onlar çoktan öğrenmiş ve kararı almış) halk bilsin diye açıklıyor muhtemelen orada.
Garp'a çamur atmak için yazmıyorum bunları. Yoksa normalde hiç sevmediğim halde ben de gammaz diyecek değilim. Ama Ace'in, Roger'ın çocuğu olduğundan şüphe duyulması için bile elde ciddi bir delil lazım. Rogue bunun için çok güçlü bir önlem almış.
Yani anlaşılmasın diye değil, şüphe bile duyulmasın diye o kadar uzatmış hamileliği.
Sengoku'nun tek başına çözebileceğini düşünmüyorum bunu.