Elbette. Ama oyabun ayrı.Sanji full Big Momu tankladi kardeşim Bir de onun üzerine suit giydi. Anlatabiliyor muyuz, yonkolar boş beles adamlar.
Elbette. Ama oyabun ayrı.Sanji full Big Momu tankladi kardeşim Bir de onun üzerine suit giydi. Anlatabiliyor muyuz, yonkolar boş beles adamlar.
Olabilir yani dahil olsalar şaşırmam. Oda ekleyebildiği kadar karakter ekliyor. Daha eli kulağında olan Beyazsakallar var. Boşta kalan Savaş Lord bile dahil olabilir. Wano kurtulsa bile yarısı yok olacak at fava bekle.5 yıl muhabbeti hakikat ise neden olmasın?
Daha elbaf var gerçi. İm ortaya çıkacak filan. Rahat 600 bölümlük konu var.Olabilir yani dahil olsalar şaşırmam. Oda ekleyebildiği kadar karakter ekliyor. Daha eli kulağında olan Beyazsakallar var. Boşta kalan Savaş Lord bile dahil olabilir. Wano kurtulsa bile yarısı yok olacak at fava bekle.
Yav ne oyabunmuş ya. Hani Big Mom karşısında durdu dendi, Sanji de duruyor işte SBS'de Odanın deyimi ile Gelsin 3. olarak işe başlasın oyabununElbette. Ama oyabun ayrı.
Usopp'u geçemeyecek o lakerda. Seri sonunda Usopp ve Franky onu geçer. Hatta Nami bile geçebilir.Yav ne oyabunmuş ya. Hani Big Mom karşısında durdu dendi, Sanji de duruyor işte SBS'de Odanın deyimi ile Gelsin 3. olarak işe başlasın oyabunun
Amacı, misyonu olmayan bir adam. Tayfaya da yakışmıyor zaten. Tayfadaki eğlenceli havayı bozuyor hattaUsopp'u geçemeyecek o lakerda. Seri sonunda Usopp ve Franky onu geçer. Hatta Nami bile geçebilir.
Yoo... Sorun okuduğumu anlamam değil. Okumuyorum çünkü.Okuduğunu anlamadığın çok belli. Bir daha alıntılayıp sıkıcı varlığınla beni yormazsan sevineceğim. 3 defa açıkladım dördünücüyü açıklamayacağım. Mangayı okuyup gel falan da çok low low çıkışlar. Lowluğunla mutluluklar sana.
Öyle... Umuyorum ölür, Op'un sjw karakteri.Amacı, misyonu olmayan bir adam. Tayfaya da yakışmıyor zaten. Tayfadaki eğlenceli havayı bozuyor hatta
20lik arkadaş grubuna katılan boomer gibi
Ben hiç ihtimal vermiyorum.İlki olabilir.
Chopper acımış kılıcı çıplak eliyle bloklarken. Ultra mega hyper super super atomic advanced hakisiyle koysaymış BM ruhunu Chopper'a verirmiş.