En iyisi değişmesin.Ad soyad bunlar teferruat, benim dediğim daha havalı geldi.
En iyisi değişmesin.Ad soyad bunlar teferruat, benim dediğim daha havalı geldi.
Aynen öyle. İnfaz etmemiz gerektiğini söyleyen Law.
Benzer sözü Shinobu söylemedi. O "yakalananları ölüme terk edelim" dedi. Law ise "Yakalandığınızda konuşmayın. Gerekirse ölün ama tayfanızı satmayın." dedi ama "Yakalananları satın" demedi.
Aynen Shinobu öyle dedi. Shinobu yakalananları terk edelim demedi. Yakalanan planı açıklamaması için ölmeli tarzında bir şey dedi. Bir ninja gibi düşündü. Yakalanınca konuşmaktansa ölün diyen Law'dan farkı yok yani. İkisininde amacı plan ortaya çıkmaması.Benzer sözü Shinobu söylemedi. O "yakalananları ölüme terk edelim" dedi. Law ise "Yakalandığınızda konuşmayın. Gerekirse ölün ama tayfanızı satmayın." dedi ama "Yakalananları satın" demedi.
Ki tayfasıyla olan da tam olarak buydu.
"Tayfası öldüresiye işkence gördü konuşmadı, Law da kimseyi ölüme terk etmedi.
"Aradaki farkı görememek mi, yoksa görüp de kasıtlı olarak gerçeği çarpıtmak mı?"
Merak ettim buradaki durum tam olarak hangisi?
Hmmm.Aynen Shinobu öyle dedi. Shinobu yakalananları terk edelim demedi. Yakalanan planı açıklamaması için ölmeli tarzında bir şey dedi. Bir ninja gibi düşündü. Yakalanınca konuşmaktansa ölün diyen Law'dan farkı yok yani. İkisininde amacı plan ortaya çıkmaması.
Hatta nedense başka tayfa olunca bırakın sizi öldürsünler derken kendi tayfası işin içinde olunca onları kurtarmaktan bahsediyor. :/ Nami ve Usopp falan hiç ölsünler etsinler dememişti Law'ın tayfası için. :/