Onimaru belki yapar öyle bir şey. Koshiro'nun haberi var mı acaba?Momoya yapılan Zoroya da yapılacak mı acaba, yaka paça önlerinde egilmeler falan, yoksa shogun adayı mı olmak lazım bunun için
Koshiro uşak olsa Zoroya efendi cekerdi sanırım.
Onimaru belki yapar öyle bir şey. Koshiro'nun haberi var mı acaba?Momoya yapılan Zoroya da yapılacak mı acaba, yaka paça önlerinde egilmeler falan, yoksa shogun adayı mı olmak lazım bunun için
Koshiro uşak olsa Zoroya efendi cekerdi sanırım.
Zamanında ülkeden ayrılan Kozaburonun oğlu olsa Koshiro, Zoronun annesi de Zoroyu kacirirken Shimotsuki Köyüne gelip ölseOnimaru belki yapar öyle bir şey. Koshiro'nun haberi var mı acaba?
Hepsi tamam da, Zoro'ya neden söylememiş olabilir?Zamanında ülkeden ayrılan Kozaburonun oğlu olsa Koshiro, Zoronun annesi de Zoroyu kacirirken Shimotsuki Köyüne gelip ölse
Adının değişmesini ben de istemem. Zaten tahminen sadece Wano'da Shimotsuki derler. Dışarıda kim diyecek?Çok büyük ihtimalle Zoro'nun soyu belli oldu ama inşallah anasının kızlık soyadını kullanmaya devam eder. Roronoa Zoro gibi çok seksi bir adı varken shikimutsu falan yakışmıyor.
Zoro isterse kendini öyle tanıtır. Anında denizcilere haber uçar. Bir sonraki ödülü açıklandığında shikimutsu yazar.Adının değişmesini ben de istemem. Zaten tahminen sadece Wano'da Shimotsuki derler. Dışarıda kim diyecek?
Sanmıyorum ya. Eğer Roronoa uydurma bir şey değil de, annesinin soyu falansa değiştirmez bence.Zoro isterse kendini öyle tanıtır. Anında denizcilere haber uçar. Bir sonraki ödülü açıklandığında shikimutsu yazar.
Shimotsuki Roronoa ZoroSanmıyorum ya. Eğer Roronoa uydurma bir şey değil de, annesinin soyu falansa değiştirmez bence.
Roronoa Zoro en güzeli bence. Değişecekse de Shimotsuki Zoro olsun. Öyle çok uzun.Shimotsuki Roronoa Zoro
Nasıldı o köydeki hikayesi?Hepsi tamam da, Zoro'ya neden söylememiş olabilir?