Dojoya katıldıktan sonra orada yatıp kalkıyor diye biliyorum.Nasıldı o köydeki hikayesi?
Koshiro buyutmuyor sanırım. Sadece dojosuna katiliyordu Zoro.
Köye bir şekil gelmiştir, sonra yetim şekilde takilmistir Birileri bakmistir
Dojoya katıldıktan sonra orada yatıp kalkıyor diye biliyorum.Nasıldı o köydeki hikayesi?
Orta yolu bulmak için yazdım ama bence de değişmesinRoronoa Zoro en güzeli bence. Değişecekse de Shimotsuki Zoro olsun. Öyle çok uzun.
Shimotsuki Ryuma'dan sonra daha tatlı gelebilir ama.Orta yolu bulmak için yazdım ama bence de değişmesin
Hahah Geldi bileShimotsuki Ryuma'dan sonra daha tatlı gelebilir ama.
Shimotsuki RyumaShimotsuki Zoro.
Soy belli oldu, sıra hikayede.Shimotsuki Ryuma
Zoroyu atıp Shimotsuki Roronoa olsun en havalı böyle duruyor. Tayfa Zoro demeye devam eder ama.Roronoa Zoro en güzeli bence. Değişecekse de Shimotsuki Zoro olsun. Öyle çok uzun.
Dojo'dayken görüyoruz sadece. Öncesi belli değil. :/ Ancak o köydeki çoğu kişi büyük ihtimal Wano'lu... Kuri'deki o sözü köydeki yaşlılar öğretmişti.Nasıldı o köydeki hikayesi?
Adı niye değişsin canım. Adamın adı o. Soyadı değişir en fazla.Zoroyu atıp Shimotsuki Roronoa olsun en havalı böyle duruyor. Tayfa Zoro demeye devam eder ama.
Ad soyad bunlar teferruat, benim dediğim daha havalı geldi.Adı niye değişsin canım. Adamın adı o. Soyadı değişir en fazla.