Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bb'nin meyveyi gördüğüm ilk günden beri beklentim karanlık bir alan yaratması ve alanın içindekilerin meyve güçlerinin iptal olması(kendisi hariç)
Gelişimini büyük bir oranda meyve gücü üzerinden işlediği ana karakterinin son rakiplerinden birine bu gücü vermez bence mangaka. Verse bile Luffy dövüş esnasında bunu aşmanın bir yolunu bulur artık ne olursa. Yoksa zaten aşırı hızlı geliştirdiğin karaktere bir de bu durumda bilmem kaç meyveli yonkoyu aldıracaksan bunu yapmadan önce gidip Kubo'nun elini öpeceksin böylemi reis dercesine.

Küçük bir alanda meyveyi işlevsiz hale getirme işini ben de birkaç kez dile getirmiştim. Olursa şaşırmam hani.

Teach'in karşısında düşeceği durumdan ziyade genel anlamda seviye atlamak için Luffy DB'deki gibi bir eğitim yapsın. Kairoseki ağırlıklar veya zırh tarzı bir şey giyip yaşasın uzun süre. Ağırlık kaldırsın falan. Bir hafta sütun taşımakla kütlesi genişleyen adam uzun süre bunu yapsa yeni Garp olur. Bizimkilerin bir çok sıkıntısını çözecek şey aslında sadece antrenman ve sürekli dövüşmek. Ama işte 2 günde kurtarılması gereken ülkeler ve acil durumlar bir bitmiyor anasını satayım.

Hahaha.Buggy bunun yaşında iken Raftel görmüş xebeck tokatlamis Wb yarmış adam.Bu anca ejdere dönüşsün korkudan.
Hocam o çok garip değil mi ?
Küçücük çocukken biz haberlerde daha çok çıkmalıyız diyor .
WB ikisinin çocuk halleri ile karşılarında durdukları anı hatırlıyor.
Sonradan ne oldu da bu kadar korkak oldu bu adam.

Gelişimini büyük bir oranda meyve gücü üzerinden işlediği ana karakterinin son rakiplerinden birine bu gücü vermez bence mangaka. Verse bile Luffy dövüş esnasında bunu aşmanın bir yolunu bulur artık ne olursa. Yoksa zaten aşırı hızlı geliştirdiğin karaktere bir de bu durumda bilmem kaç meyveli yonkoyu aldıracaksan bunu yapmadan önce gidip Kubo'nun elini öpeceksin böylemi reis dercesine.
İşte o zamanda Şeytanın verdiği güce karşı Tanrının verdiği İrade(haki)kapışmasını yansıtır.Luffy birşekilde hakisini kendi vücut çevresinden ziyade alana yayar.Kral hakide anlık şok dalgası gibi bunda ise devamlılığı olan bir dalga.O zaman işte Beyaz vs Karanlık görmüş oluruz,iki karakterde temsil ettikleri çizgide sınıra ulaşmalılarki savaşları muazzam olsun.

İşte o zamanda Şeytanın verdiği güce karşı Tanrının verdiği İrade(haki)kapışmasını yansıtır.Luffy birşekilde hakisini kendi vücut çevresinden ziyade alana yayar.Kral hakide anlık şok dalgası gibi bunda ise devamlılığı olan bir dalga.O zaman işte Beyaz vs Karanlık görmüş oluruz,iki karakterde temsil ettikleri çizgide sınıra ulaşmalılarki savaşları muazzam olsun.
H.haki'nin en üst seviye kullanımı bu şekil olacak diyorsun ve beni gaza getiriyorsun şu an. Böyle bir teknikle Teach'in olası "geniş alanda meyve iptal etme" tekniğini baskılayarak dezavantajlı durumunu ortadan kaldırabilir Luffy. Sonrası bam bam bam.

Tarihin en sağlam hayvanlarından biri olan Mamut’un meyvesini yemiş adam. Antik Zoan yani Kata’dan çok daha dayanıklı olması zaten olması gereken. Üstüne balıkadam. Yani direkt insan üstü birisi zaten. Kata vursa dikiş atarkar, Jack vursa toprak. Luffy düz yumruğuyla Kata’dan kan alıyor.
Aynı Luffy'nin düz yumrukla kan aldığı adam g4ün saldırılarını yiyip dayandı o ne olacak ? Mogura ile kendini deşti ona da dayandı.Ki kendisi Jack sığırı gibi herkesin yoldan geçerken yaralayabildiği bir adam değil iken bu kadar darbeye dayandı.Jack değil abisi gelsin.

Meyvesiz Luffy Law plus etmek zorunda değil :S zaten Law plus sanırım Doflamingo'nun 10 saniye falan yerde yatmasını sağlamakla olunuyorsa hali hazırda zaten Law plus :S

Önce Law Doflamingo karşısında neler yapabilmiş onu düşünün. Ne kadar karşı koyabilmiş, ne kadar hasar verebilmiş. Hani elini kanatmış abiden öteye geçin bi. Sonra da Katakuri'den kaçabilen, karşılık verebilen, gözlemi gelişmiş, akış kullanan Luffy vs Law sizce şu an ne olur bi düşünün :S Akabinde meyvesi Katakuri karşısında ne kadar ve dövüşün neresine kadar işe yaradı onu da düşünün. Ardından meyvenin bundaki rolüne bakın. Sonra yine Law vs Luffy düşünün ama bu sefer meyvesiz Luffy. Ben düşünemiyorum diye soruyorum :S Meyvesiz Luffy kaybeder gibi geldi.

Odeni görüp şu sözü de gördün mü :
https://pm1.narvii.com/7392/3f97d64bcaa30c52d332f511d10bdddb40876ab6r1-894-1300v2_hq.jpg

Adam gücü WB'den görmüş. The Power.
Oden cidden güzel günce tutmuş :d

T H E P O W E R

Şu anki hali evrim geçirmedi, gözlem ve uzmanı olmadığı yeni haki türü onu çok ayrı potalara koyacak bir şeyi yok.

Madem meyvesiz sıka sıka gezebiliyor e gezseydi ne diye Balık Adam, Punk Hazard, Rosa okuduk yüzlerce bölüm? Madem sağ kol ya da yakınına açmıyor bu meyve özelliklerini uğraşmasaydık bunca arc.

Öyle allahlık bir power up filan almadı sonuç olarak. Eğer meyvesiz yani gücünün %90ını kullanmadan Dof'u filan alabiliyorsa e bir iki arc önce de uğraştırmasaydı bizi paslanmış Chinjaolarla filan. Tek atıp geçseydi direk yolumuza baksaydık.
%90 gücü meyve demen yakışmadı, yakıştıramadım, üzüldüm :( ama saygı duyuyorum.

@Jason mısın sen ? Avatardan öyle tahmin ediyorum. Öyleysen 9 yıldır sana neler yaşandığını anlatmaya gerek yok. O zamandan bu zamanlara sitede "kılıç ustası profil ve statüsünün" nereye geldiğini de.. Ben de bu değişime şahit olduğum ve 2013'ten beri kılıç ustası gömenlerin karşısında olduğum için kendimce haklı bulduğum davranışlar sergiliyorum zaman zaman. Bu tavrın karşısında olanlar üstüne alınsın. Onlar kendilerini biliyor zaten.
"Kılıç ustası gömenler" değil o sen de hala bunu anlayamadın. o bir etkiye tepki olayı, o bi reaksiyon :S

Meyvesiz Luffy Law plus etmek zorunda değil :S zaten Law plus sanırım Doflamingo'nun 10 saniye falan yerde yatmasını sağlamakla olunuyorsa hali hazırda zaten Law plus :S

Önce Law Doflamingo karşısında neler yapabilmiş onu düşünün. Ne kadar karşı koyabilmiş, ne kadar hasar verebilmiş. Hani elini kanatmış abiden öteye geçin bi. Sonra da Katakuri'den kaçabilen, karşılık verebilen, gözlemi gelişmiş, akış kullanan Luffy vs Law sizce şu an ne olur bi düşünün :S Akabinde meyvesi Katakuri karşısında ne kadar ve dövüşün neresine kadar işe yaradı onu da düşünün. Ardından meyvenin bundaki rolüne bakın. Sonra yine Law vs Luffy düşünün ama bu sefer meyvesiz Luffy. Ben düşünemiyorum diye soruyorum :S Meyvesiz Luffy kaybeder gibi geldi.

Oden cidden güzel günce tutmuş :d

T H E P O W E R

%90 gücü meyve demen yakışmadı, yakıştıramadım, üzüldüm :( ama saygı duyuyorum.

"Kılıç ustası gömenler" değil o sen de hala bunu anlayamadın. o bir etkiye tepki olayı, o bi reaksiyon :S
Benim de yakıştıramadığım şeyler var. Hem kendime hem diğerlerine. Çok hayalim var ama gerçek olmuyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık