Franky ve Robin sizce Oven'i alabilir mi?
Ben sanmıyorum ya.Oven meyvesi sayesinde Robin'in meyvesini direk ctliyor aslında.Robin ellerini çıkardığı anda kendisini ısındırırsa Robin mefta olur bence direk.Franky de pek zarar veremez Oven'a.Adama arc boyunca kimler kimler daldı da adam inmedi sonuçta.Franky ve Robin sizce Oven'i alabilir mi?
Franky alır.Franky ve Robin sizce Oven'i alabilir mi?
Franky tek başına alır bence.Franky ve Robin sizce Oven'i alabilir mi?
Franky tek başına alır bence.
Yani Rosa'daki gösterimleri biraz düşündürse de bana da öyle geliyor. General Franky gerçekten iyi.Franky alır.
Rosa'da sadece Lütfü'ye oynadı mangaka. Franky gelişmeye çok müsait, güç altyapısı kolaylıkla doldurulabilecek bir karakter. Teknoloji yani olay. Uç uçabildiğin kadar.Yani Rosa'daki gösterimleri biraz düşündürse de bana da öyle geliyor. General Franky gerçekten iyi.
Yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş buharı da buz haline getirebiliyordu . Ama uyanış dersek de kabulüm ben.Aokiji'nin burada WB'ye karşı kullandığı Partisan tekniği uyanış değil mi ya? Vücudundan bağımsız bir şekilde buzdan mızraklar meydana getiriyor.
Vücuduyla hiç bağlantı yok gibi görünüyor. O yüzden öyle düşündüm. Katakuri'nin çıkardığı kollara benzettim.Yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş buharı da buz haline getirebiliyordu . Ama uyanış dersek de kabulüm ben.
En yüksek kimi alır peki sence? Peros'a filan atak yapabilir mi bir ihtimal?Rosa'da sadece Lütfü'ye oynadı mangaka. Franky gelişmeye çok müsait, güç altyapısı kolaylıkla doldurulabilecek bir karakter. Teknoloji yani olay. Uç uçabildiğin kadar.