Zoro'yu gülle gibi fırtlatacaksak eğer Kaido'ya karşı bile şansı var.Zoro kucak dansı yapmadan Pica’nın yanına yaklaşamazken Luffy zorlanır demek anlamsız kusura bakmayın arkadaşlar.
Zoro'yu gülle gibi fırtlatacaksak eğer Kaido'ya karşı bile şansı var.Zoro kucak dansı yapmadan Pica’nın yanına yaklaşamazken Luffy zorlanır demek anlamsız kusura bakmayın arkadaşlar.
"Lütfü g4'e geçmeden Pica'nın işini bitirebilir miydi o ayrı, hadi bitirdi diyelim" Aynen bayağı sıkıntı var. Orada bile ikilemde kalmışsın hadi bitirdi diyelim kiye getirmişsin olayı yani kendi kafanda G4'ü Pica'ya denk görmüşsün neyini anlamakta zorluk çekeceğim yav. Şu yorumu forumda 50 kişiye okut benim gibi düşünür. Pica kim G4 kim? Sen başka bir seri okuyorsun zaten orası ayrı ben hep unutuyorum bunu.Senin gerçekten okuduğunu anlama konusunda sıkıntıların var. Anlayana kadar oku ondan sonra gel.
Ben şu anki hali diyorum.Chinjao'yu Hody'i filan da çıkarsaydı o zaman meyve kullanmadan. Ama hepsine g2-g3 gösterdi. + madem Dof'a base yetiyordu niye g4 açtı? Billur geçecek başka birini bulun.
Tipik kılıç fanlığı bu işte. Geleceği gören akış hakili Luffy, Dof’u saniyeler içerisinde hiç eder doğrusu. Luffy’nin yumrukları iki üç beden büyük gelir Dof’a.Chinjao'yu Hody'i filan da çıkarsaydı o zaman meyve kullanmadan. Ama hepsine g2-g3 gösterdi. + madem Dof'a base yetiyordu niye g4 açtı? Billur geçecek başka birini bulun.
Muhtemelen birileri yine fırlatacak kendisini. Malum Sanji gibi bi çöp bile uçabilirken Zoro anca slash atıyor.Zoro'yu gülle gibi fırtlatacaksak eğer Kaido'ya karşı bile şansı var.
Kılıç fanlığı ne? Benim forumdaki saçma sapan kılıç yumruk kokla mokla muhabbetleriyle gram aram olmadı, yorumumu yaptım çıktım. Sen dedin diye stilimi değiştirecek değilim.Tipik kılıç fanlığı bu işte. Geleceği gören akış hakili Luffy, Dof’u saniyeler içerisinde hiç eder doğrusu. Luffy’nin yumrukları iki üç beden büyük gelir Dof’a.
Muhtemelen birileri yine fırlatacak kendisini. Malum Sanji gibi bi çöp bile uçabilirken Zoro anca slash atıyor.
Odeni görüp şu sözü de gördün mü :Gören duyan da Zoro-Pica olayının neticesi Zoro aleyhine zannedecek.
Lütfü g4'e geçmeden Pica'nın işini bitirebilir miydi o ayrı, hadi bitirdi diyelim Zoro kadar kısa sürede bitirebilir miydi o ayrı konu. Bunun üzerinden Zoro'yu eziklemeye çalışmak ise tamaman apayrı bir konu.
Zoro suyun altında tek attığı adamın yancıları ile de Luffy'nin arasına giriyor. Sonuç ?
Wano geldi, Oden'i görüp Ryuma'yı duyduk ama kafalar hala aynı.
Sallamaya devam. Bundan sonra söylemediğim şeyleri söylemişim gibi davranan herkesi yönetime havale edicem sanırım. Bu ne lan herkeste bir kara kalem çalışması sevdası. Gidin A4 falan karalayın.Odeni görüp şu sözü de gördün mü :
https://pm1.narvii.com/7392/3f97d64bcaa30c52d332f511d10bdddb40876ab6r1-894-1300v2_hq.jpg
Adam gücü WB'den görmüş. The Power.
Oden bir kılıç çarpıştırdı diye WBden güçlü gördüğünüz için normal size göre.
Ryuumayı da ne duyduk varya off dünyayı alt üst etti, herkesi biçti aynen gördük. Kafalarımız değişmedi
Şu anki hali evrim geçirmedi, gözlem ve uzmanı olmadığı yeni haki türü onu çok ayrı potalara koyacak bir şeyi yok.Ben şu anki hali diyorum.
Kaido ile Dof arasindaki fark bir Gomu Gomu ise billur geçecek başkasını bul :d