Üye silindi 1004
G3’le tek atar ne zorlanması lol kere lolPeygamber Luffy'ye söz söyletmiyor adam vayyy.
Luffy Pica'yı g3'le Zoro'dan daha fazla zorlanarak alır dedim. Bir sıkıntı mı var ?
G3’le tek atar ne zorlanması lol kere lolPeygamber Luffy'ye söz söyletmiyor adam vayyy.
Luffy Pica'yı g3'le Zoro'dan daha fazla zorlanarak alır dedim. Bir sıkıntı mı var ?
Alır tabii. Dofun pestilini çıkarır base Luffy.Luffy'nin g2-g3 modları o kadar matah değil. Paslanmış Chinjao, Pica, haplı Hody gibi adamlar görebiliyor o modları. Hakili makili hem. Neyse forumda bir ara meyvesiz Luffy'nin Dof filan alacağı konuşuluyordu ona bir şey diyemiyorum.
G3’le tek atar ne zorlanması lol kere lol
O yön duygusuyla aylarca aramak zorunda kalırdı.Zoro gülle olmadan Pica'nın yanına erişemiyor, Orlumbus olmasa belki de gece gündüz peşinde koşacaktı Zoro.
Peygamber mi ? Ahahah burada sürekli Zoro'nun Peygamberliğini yapan adamsın G3'ün işlemediği veya savunmasını delemediği adamlar YK3 diyebileceğimiz ve onun üstü adamlarken Pica'yı G4'e bile kolay kolay yedirmiyordun bir önceki yorumuna bak istersen.Peygamber Luffy'ye söz söyletmiyor adam vayyy.
Chinjao'yu Hody'i filan da çıkarsaydı o zaman meyve kullanmadan. Ama hepsine g2-g3 gösterdi. + madem Dof'a base yetiyordu niye g4 açtı? Billur geçecek başka birini bulun.Alır tabii. Dofun pestilini çıkarır base Luffy.
Senin gerçekten okuduğunu anlama konusunda sıkıntıların var. Anlayana kadar oku ondan sonra gel.Peygamber mi ? Ahahah burada sürekli Zoro'nun Peygamberliğini yapan adamsın G3'ün işlemediği veya savunmasını delemediği adamlar YK3 diyebileceğimiz ve onun üstü adamlarken Pica'yı G4'e bile yediyormiyordun bir önceki yorumuna bak istersen.