Zıbam diye gömmüş yere ya. Harbi sanat.Sanat bu ya.
Zıbam diye gömmüş yere ya. Harbi sanat.Sanat bu ya.
Bana gram yetmemişti bu keşke Marco'ya 3-4 tane daha yumruk atsaydı.Adamın attığı yumruğa bak hele hele. Marconun iştahı kesiliyor birden
Aynen. Garp çok vurmaktansa sert vurup indirenlerden belli ki.Tam onu @İnari'ye yazıcaktım bir kaç saniye içerisin de 3-5 yumruk çok sağlam olur. Gatling'den kastım Luffy gibi değil de bu şekli daha çok yakışır Garp'a.
2'yi yese ölürdü. 3 4 zor yani.Bana gram yetmemişti bu keşke Marco'ya 3-4 tane daha yumruk atsaydı.
Onlar da kaldırırsa2'yi yese ölürdü. 3 4 zor yani.
3 4'u kaldiracak Roger Xebec falan vardir
Kaldı ki oradaki durum farklı diye defalarca kez anlattık. Orada sadece tek atma olayı yoktu. Düşmanın en güçlü silahını kırarak tek atma vardı. Tek darbede bir kılıç ustasının hem kılıcının kırılması hem de tek yemesinden farksız bu durum. Tertemiz güç gösterisiydi o.İşte Chinjao dövüşünü anime de görüp Garp zorlandı diyorlar.
Sırf ikinciyi yese ölürdü yazın diye öyle dedim . İyileşme güçlerini hiç etti, Marco zaten ondan sonra kelepçe falan yedi. Ananas kafasını patlattı yemin ediyorum. Garp'ın gençlik dövüşlerinden birini tam anlamıyla görsek muazzam olurdu.2'yi yese ölürdü. 3 4 zor yani.
3 4'u kaldiracak Roger Xebec falan vardir
Garp tek yumrukta gücünün yarısını götürdüYalnız amele denizci erleri Marco'ya ateş ettikten sonra ağlanınca Sengoku bir şey olmaz devam edin siz diyor. Marco'nun iyileşmesinin sınırı olduğunu biliyor herhalde ya da işçisinin boş durmasını kaldıramayan patronlar gibi yalandan iş veriyor *******.
Mihawku yenecek tonla adam vardır da Mihawkun kılıcını yumruk ile tekte kıracak adam yoktur.Kaldı ki oradaki durum farklı diye defalarca kez anlattık. Orada sadece tek atma olayı yoktu. Düşmanın en güçlü silahını kırarak tek atma vardı. Tek darbede bir kılıç ustasının hem kılıcının kırılması hem de tek yemesinden farksız bu durum. Tertemiz güç gösterisiydi o.
Mihawk tabusuna giriş yapmayaydın iyiydi. :/ Örnek doğru ama.Mihawku yenecek tonla adam vardır da Mihawkun kılıcını yumruk ile tekte kıracak adam yoktur.
Garpin yaptığı bir nevi oydu. Hep yanlış anlaşıldı şu kafa dede olayları