Bir bu bir de Sengoku'nun gtüm gtüm atarak Garp'ı durdurduğu sahneyi sayısız kez izlemişimdir. Müthiş gaz veriyor.Sanat bu ya.
Bir bu bir de Sengoku'nun gtüm gtüm atarak Garp'ı durdurduğu sahneyi sayısız kez izlemişimdir. Müthiş gaz veriyor.Sanat bu ya.
Anime de şu yumruğu çok güzel göstermişler şu seride bu kadar iyi yumruk atan yok. Gelişine vuruyor mecaz filan yok direk böyle yani.Bir bu bir de Sengoku'nun gtüm gtüm atarak Garp'ı durdurduğu sahneyi sayısız kez izlemişimdir. Müthiş gaz veriyor.
Amirallerin yapamadığını yapmış işte Garp reisten beklendiği gibi.Adamın attığı yumruğa bak hele hele. Marconun iştahı kesiliyor birden
Fena vuruyor. Luffy de öyle dededen toruna nesil bunlar. Lucci'nin yediği dayağı aylarca unutamadım mesela ben. Yazık günah. Şu Garp Wb gibi cinnet geçirerek Akainu'ya vursaydı kafatasını parça pinçik ederdi herhalde.Anime de şu yumruğu çok güzel göstermişler şu seride bu kadar iyi yumruk atan yok. Gelişine vuruyor mecaz filan yok direk böyle yani.
Bir kere vurup bırakmazdı herhalde ölüsüne vurmaya devam ederdi. Şu adamın gatling yapmasını görmek isterim.Fena vuruyor. Luffy de öyle dededen toruna nesil bunlar. Lucci'nin yediği dayağı aylarca unutamadım mesela ben. Yazık günah. Şu Garp Wb gibi cinnet geçirerek Akainu'ya vursaydı kafatasını parça pinçik ederdi herhalde.
Bekleme bence. Garp'a hiç yakışmaz.Bir kere vurup bırakmazdı herhalde ölüsüne vurmaya devam ederdi. Şu adamın gatling yapmasını görmek isterim.
Şu sahneyi şimdi çizseler kaç saniye boyunca birbirlerini iterlerdi acaba diye düşünmeden edemedim. :/ Yıllardır deve güreşi izletiyorlar bize ne de olsa.Adamın attığı yumruğa bak hele hele. Marconun iştahı kesiliyor birden
Gatling gun dan çok şöyle düşünmüşümdür hep SF4 de Gouken'in bir bitirici hareketi vardı. Köpek gibi iki yumruk atıyor üçüncü yumrukla rakibin aklını alıp fişini çekiyordu. Az ama öz üç tane yumruk etkisini çok beğenmişimdir hep.Bir kere vurup bırakmazdı herhalde ölüsüne vurmaya devam ederdi. Şu adamın gatling yapmasını görmek isterim.
İşte Chinjao dövüşünü anime de görüp Garp zorlandı diyorlar.Şu sahneyi şimdi çizseler kaç saniye boyunca birbirlerini iterlerdi acaba diye düşünmeden edemedim. :/ Yıllardır deve güreşi izletiyorlar bize ne de olsa.
Tam onu @İnari'ye yazıcaktım bir kaç saniye içerisin de 3-5 yumruk çok sağlam olur. Gatling'den kastım Luffy gibi değil de bu şekli daha çok yakışır Garp'a.Gatling gun dan çok şöyle düşünmüşümdür hep SF4 de Gouken'in bir bitirici hareketi vardı. Köpek gibi iki yumruk atıyor üçüncü yumrukla rakibin aklını alıp fişini çekiyordu. Az ama öz üç tane yumruk etkisini çok beğenmişimdir hep.