Rakibi Vergo değil artık. Vergoya saldırmaya tenezzül bile etmez artıkSanji suitle beraber Vergo'yu çok rencide edici bir şekilde yener.
Yaşandı bitti. Geçmiş geçmişte kaldı
Rakibi Vergo değil artık. Vergoya saldırmaya tenezzül bile etmez artıkSanji suitle beraber Vergo'yu çok rencide edici bir şekilde yener.
Vergo muhabbeti yapıldı diye söylüyorum.Nami'nin içine ettiği bedene sahip adamın bacağını çatlatmaya benzemez şu anki Sanji.Suitsiz de çok zorlanmadan alır zaten.Rakibi Vergo değil artık. Vergoya saldırmaya tenezzül bile etmez artık
Yaşandı bitti. Geçmiş geçmişte kaldı
Suiti kullanmayacak kadar güçlensin istiyorum ben. Her dövüştüğünde suit giymesini istemiyorum.Silahlanma haki p.upu alırsa Dof'u döver,Queen'e yürür.
Suit belki de genlerini harekete geçirirse suitsiz bile bayağı seviye atlayabilir gibi geliyor bana.Queen gibi bir adamı suitsiz yenme şansı hiç yok ama bence.Suiti kullanmayacak kadar güçlensin istiyorum ben. Her dövüştüğünde suit giymesini istemiyorum.
Burada Marco Aokiji'ye napıyo?Bu mantıkla Vergo, Sanji'yi hiç etti diyebilir miyiz?
Şuanlık öyle zaten. Ben ilerisi için konuşuyorum. Son savaşta suitli Sanji görürsem Oda'ya sağlam söverimSuit belki de genlerini harekete geçirirse suitsiz bile bayağı seviye atlayabilir gibi geliyor bana.Queen gibi bir adamı suitsiz yenme şansı hiç yok ama bence.
Marco'nun çok iyi fiziksel gücü var.Kizaru'yu da rahatlıkla uçuruyordu dandik tekmeyle.Burada Marco Aokiji'ye napıyo?
Adamın arcda her vurduğu metrelerce uçuyor, tek atamıyor diye güçsüz deniyor herife. Aokiji ile Akainu da güçsüz sanırım, 10 gün indirememişler birbirlerini.
Uçuruyor fakat bir şey oluyor mu? Bir Amiral'i bu tarz tekmelerle indiremezsin. Marco bu tekmeden kaç tane atsa Kuzan iner? On gün sürmesi normal adanın geldiği durum belli dengesi atmış.Burada Marco Aokiji'ye napıyo?
Adamın arcda her vurduğu metrelerce uçuyor, tek atamıyor diye güçsüz deniyor herife. Aokiji ile Akainu da güçsüz sanırım, 10 gün indirememişler birbirlerini.
Sanji'nin yanına birisini verirler dert ettiğin şeye bak. En olmadığı Jinbei gelir ölecek yer arıyordu en sonSuit belki de genlerini harekete geçirirse suitsiz bile bayağı seviye atlayabilir gibi geliyor bana.Queen gibi bir adamı suitsiz yenme şansı hiç yok ama bence.
Jinbei'yi Kata getirir artık.1v2 indireceklerse hiç indirmesinler bu aradaUçuruyor fakat bir şey oluyor mu? Bir Amiral'i bu tarz tekmelerle indiremezsin. Marco bu tekmeden kaç tane atsa Kuzan iner? On gün sürmesi normal adanın geldiği durum belli dengesi atmış.
Sanji'nin yanına birisini verirler dert ettiğin şeye bak. En olmadığı Jinbei gelir ölecek yer arıyordu en son
Marconun atak gücünü zayıf görenlerden biriydim ben de. Bakınca Marconun daldığı adamlar hep kalburüstü adamlar.Burada Marco Aokiji'ye napıyo?