Sen izlemiyor musun hiç.Anime bunu çok iyi kullanır zaten. Kaçırmazlar bu trollüğü. Anime izleyenler düşünsün.
Sen izlemiyor musun hiç.Anime bunu çok iyi kullanır zaten. Kaçırmazlar bu trollüğü. Anime izleyenler düşünsün.
Wano'da tekrar başlamıştım da, Zoro vs Hawkins'i batırınca bıraktım tekrar. Belki merak ettiğim sahnelere bakarım.Sen izlemiyor musun hiç.
Ben onu dövüş olarak görmüyorum. Arabayla kovalamaca sahnesi gibi. Araba yerime hayvana biniyorlar. Ki anime de bile kovalamaca sahnesi gibiydi. Vs demek zor.Wano'da tekrar başlamıştım da, Zoro vs Hawkins'i batırınca bıraktım tekrar. Belki merak ettiğim sahnelere bakarım.
Lafın gelişi işte. Bir çarpışma var sonuçta. Zaten animede abartmışlar. Hawkins 9 can falan kaybediyor.Ben onu dövüş olarak görmüyorum. Arabayla kovalamaca sahnesi gibi. Araba yerime hayvana biniyorlar. Ki anime de bile kovalamaca sahnesi gibiydi. Vs demek zor.
Goril saldırısı Kaku'da öyle güzel ki, Hawkins'e karşı olanı görmez olaydık.Wano'da tekrar başlamıştım da, Zoro vs Hawkins'i batırınca bıraktım tekrar. Belki merak ettiğim sahnelere bakarım.
Görselliğini geçtim, mangada öyle bir şey yapmıyor bile.Goril saldırısı Kaku'da öyle güzel ki, Hawkins'e karşı olanı görmez olaydık.
Gerçekten mangayı bilene çok fake duruyor.Görselliğini geçtim, mangada öyle bir şey yapmıyor bile.
Sadece anime izleyenler farklı bir OP takip ediyorlar resmen. Güç dengeleri falan farklı.Gerçekten mangayı bilene çok fake duruyor.
Law ile Hawkins karşılaşmasında da Law'ın kullanmadığı teknikler vardı.
Sanji, Akainu’yu harcamış 160 küsur sayfa var
WCI’dan beri düzenli toprak atılmış hala da atılıyor. Yerin dibine doğru zirve160 küreklik toprak atılmış diyecektin sanırım yanlış oldu.