Ben mangaya sonradan başlayanlardanım ciddi anlamda fark oluyor anime ile.Bu Batman olayını çok duydum ama izlemedim mesela. Rezillikten başka bir şey değil. İnsan yaparken "biz n'apıyoruz," diye bir sorar kendine.
Ben mangaya sonradan başlayanlardanım ciddi anlamda fark oluyor anime ile.Bu Batman olayını çok duydum ama izlemedim mesela. Rezillikten başka bir şey değil. İnsan yaparken "biz n'apıyoruz," diye bir sorar kendine.
Oh canıma değsin vallahi . Hiç üzülmedim . Umarım 10 milyona çıkar bu fark .https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-11-27/top-selling-manga-in-japan-by-series-2019/.153758
Kimetsu no Yaiba 12 Milyon
One Piece 10 Milyon
Zaten belli bir zamandan sonra yenecek düşman da bırakmamış Wano'da.Yalıtılmış bir adada kısıtlı öğretilerle kendini geliştirmiş bir adamın, yıllar boyu denizlerde ölümüne savaşıp hakisini geliştirebilecek imkanı bulan adamla eşit güçte olmaması gayet makul.
Adam 15/16'da denizlere açılsaydı Korsanlar Kralı Kozuki ODEN!Zaten belli bir zamandan sonra yenecek düşman da bırakmamış Wano'da.
Sen durdururdun onu benceAdam 15/16'da denizlere açılsaydı Korsanlar Kralı Kozuki ODEN!
Koca Ana Kraliçedir. Oden ona iyi bir eş olurdu.Sen durdururdun onu bence
Nerede demiş onu hatırlamıyorum yanlış çeviriye falan bakmışsındır.Doflamingo soytarıymış @Millennium Wizard ne diyorsun bu işe?
Bak ben demiyorum Sengoku diyor bana laf atmaya kalkma.