Neyse, en azından bizimkilerle devam ediyor. Bu da bir şeydir.Hiç yok diyemeyiz. Smile üretimini keserek gücünü zayıflatmayı amaçlıyordu. Gerçi şimdi bakınca Smile pek güç vermiyormuş. Yanlış bilgi vermişler Law'a...
Neyse, en azından bizimkilerle devam ediyor. Bu da bir şeydir.Hiç yok diyemeyiz. Smile üretimini keserek gücünü zayıflatmayı amaçlıyordu. Gerçi şimdi bakınca Smile pek güç vermiyormuş. Yanlış bilgi vermişler Law'a...
İstese de sırtını dönemezdi. Rosa'da yaşamayı başardığı andan itibaren yeni dünyada Law'da bir hedef oldu.İşte ben de onu diyorum. Öse bile Doflamingo'nun ölmesini garantiye almaktı. Kendisi de diyor bunu zaten. Luffy gibi kral falan da olmak istemiyor, karşısına bir Yonko'yu almak gibi bir sebebi yoktu. İşler beklediği gibi gitmeyince de bizimkilere sırtını dönmedi.
Kaido artık ordu üretemiyor. Artık Killer-Yasu gibileri de olmayacak. Bence faydalı oldu.Hiç yok diyemeyiz. Smile üretimini keserek gücünü zayıflatmayı amaçlıyordu. Gerçi şimdi bakınca Smile pek güç vermiyormuş. Yanlış bilgi vermişler Law'a...
Law, Wano'da Luffy için " Çoktan bu ülkenin insanlarına bağlandı." demesi hoşuma gitmişti. Ne güzelde tanıyor Luffy'i böyle devam etsin.Neyse, en azından bizimkilerle devam ediyor. Bu da bir şeydir.
Onu geyiğine yazdım zaten. Smile meyvesinden beklentiler büyüktü, 500 tane zoan kullanıcısı var denmişti; Holdem, Batman gibi tipler çıktı. Tasarımlarını geçtim, güç açısından da pek sorun teşkil etmiyorlar.Kaido artık ordu üretemiyor. Artık Killer-Yasu gibileri de olmayacak. Bence faydalı oldu.
Brook severlerin sevmemesi normal.Momo çöp ya.
Bu sefer küfretmeyeceğim . Ahlaksız momo. Kardeşine yapılsa hoşuna gider mi acaba. Neyse Zoro yapınca görürüzOnu geyiğine yazdım zaten. Smile meyvesinden beklentiler büyüktü, 500 tane zoan kullanıcısı var denmişti; Holdem, Batman gibi tipler çıktı. Tasarımlarını geçtim, güç açısından da pek sorun teşkil etmiyorlar.
Brook severlerin sevmemesi normal.
Yazdığına karşı çıkmadım, sadece Akainu ve Kuzan dövüşünde uzuv koptu diye yazdım. Bırak uzuv kopmayı kolay kolay kalıcı yara bile almıyorlar.He doğru bacak vardı. Neyse amiral onlar olur o kadar. Mihok örneği geçerli?
Hayır onu geçtim o mantıkla bu serideki güçlü isimlerden bedeni eksiksiz olanın karşısına hiç mi denk birileri çıkmamış? Neyse anlaştıysak no problemYazdığına karşı çıkmadım, sadece Akainu ve Kuzan dövüşünde uzuv koptu diye yazdım. Bırak uzuv kopmayı kolay kolay kalıcı yara bile almıyorlar.
Law içi adam ya. Geçmişi öyle olan, Rosinante ile o olayları yaşayan ve Rosinante'yi seven adam kötülük yapmaz.Law, Wano'da Luffy için " Çoktan bu ülkenin insanlarına bağlandı." demesi hoşuma gitmişti. Ne güzelde tanıyor Luffy'i böyle devam etsin.
Novel hikayesinde evini Law'a açan Wolf'a " Korsan olacağım ama Bacca gibi olmayacağım." diye söylemiş.Law içi adam ya. Geçmişi öyle olan, Rosinante ile o olayları yaşayan ve Rosinante'yi seven adam kötülük yapmaz.