Lanetin ismi bile var. Ne öğrenirsek Wano'dan karlıyız.Law'ın kılıcının da lanetli olması ilginç gerçekten. En çok istediğim şeylerden birisi Wano bitmeden önce kılıçlarla ilgili her şeyi öğrenmek.
Lanetin ismi bile var. Ne öğrenirsek Wano'dan karlıyız.Law'ın kılıcının da lanetli olması ilginç gerçekten. En çok istediğim şeylerden birisi Wano bitmeden önce kılıçlarla ilgili her şeyi öğrenmek.
Brook'un kılıç neydi ya? Ona da verseler ya bi tane sağlam kılıç.Law'ın kılıcının da lanetli olması ilginç gerçekten. En çok istediğim şeylerden birisi Wano bitmeden önce kılıçlarla ilgili her şeyi öğrenmek.
Wano'da da açıklamazsa zaten kılıçlarla ilgili bir bilgiyi ne zaman açıklayacak?Lanetin ismi bile var. Ne öğrenirsek Wano'dan karlıyız.
Onunki çok sıradan duruyor. Bastonlu falan zaten. Brook'a yakışıyor.Brook'un kılıç neydi ya? Ona da verseler ya bi tane sağlam kılıç.
Öyle dedi, Dressrosa'da da asıl amacının Doflamingo'yu öldürmek olduğundan bahsetti diye hatırlıyorum.Punk Hazard'ta yonkou indirmekten bahsetmiyorlar mıydı ya, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Kılıcın lanetli olduğu bilgisi nerede geçiyordu? Vivre Card falan mı?
Yani yani dimi. Lanet olayının nasıl işlediğini merak ediyorum.Wano'da da açıklamazsa zaten kılıçlarla ilgili bir bilgiyi ne zaman açıklayacak?
Law, Rosa'ya %100 öleceğini düşünerek girdi. Doffy'e bunu üstüne basa basa söylüyordu.Öyle dedi, Dressrosa'da da asıl amacının Doflamingo'yu öldürmek olduğundan bahsetti diye hatırlıyorum.
Yani aslında Law'ın, Kaido'yu indirmek için hiçbir planı yok muydu? Güzel ittifak olmuş.Öyle dedi, Dressrosa'da da asıl amacının Doflamingo'yu öldürmek olduğundan bahsetti diye hatırlıyorum.
Yani kılıç dövülürken mi oluyor, yoksa kullanıcıdan mı kaynaklanıyor ve ne şekilde oluyor; bunları bilmek güzel olurdu.Yani yani dimi. Lanet olayının nasıl işlediğini merak ediyorum.
Anladım. Law birazcık kandırmış o zaman bizimkileri başta.Law, Rosa'ya %100 öleceğini düşünerek girdi. Doffy'e bunu üstüne basa basa söylüyordu.
"Ben ölecek olsam da fabrikayı kaybetmenle Kaido senin için gelecek Doffy." gibi bir şey demişti.
Onun için Kaido, şans eseri yaşarsam mantığıyla düşünebileceği bir şeydi.
Hatta Cavendish " Doffy'i indirmenizle yeni dünya peşinizden gelecek." dediğinde Law " Bizim istediğimizde bu." diye cevap veriyordu.
@Roronoa Zoro
İşte ben de onu diyorum. Öse bile Doflamingo'nun ölmesini garantiye almaktı. Kendisi de diyor bunu zaten. Luffy gibi kral falan da olmak istemiyor, karşısına bir Yonko'yu almak gibi bir sebebi yoktu. İşler beklediği gibi gitmeyince de bizimkilere sırtını dönmedi.Law, Rosa'ya %100 öleceğini düşünerek girdi. Doffy'e bunu üstüne basa basa söylüyordu.
"Ben ölecek olsam da fabrikayı kaybetmenle Kaido senin için gelecek Doffy." gibi bir şey demişti.
Onun için Kaido, şans eseri yaşarsam mantığıyla düşünebileceği bir şeydi.
Hatta Cavendish " Doffy'i indirmenizle yeni dünya peşinizden gelecek." dediğinde Law " Bizim istediğimizde bu." diye cevap veriyordu.
@Roronoa Zoro
Hiç yok diyemeyiz. Smile üretimini keserek gücünü zayıflatmayı amaçlıyordu. Gerçi şimdi bakınca Smile pek güç vermiyormuş. Yanlış bilgi vermişler Law'a...Yani aslında Law'ın, Kaido'yu indirmek için hiçbir planı yok muydu? Güzel ittifak olmuş.
Yani kılıç dövülürken mi oluyor, yoksa kullanıcıdan mı kaynaklanıyor ve ne şekilde oluyor; bunları bilmek güzel olurdu.