Dahil.En başta söylediğim adam diyor.Yani bu da bir varsayım. Oda'nın öyle bir güç sıralaması yapacağını sanmıyorum. Weevil neden dahil değil?
Dahil.En başta söylediğim adam diyor.Yani bu da bir varsayım. Oda'nın öyle bir güç sıralaması yapacağını sanmıyorum. Weevil neden dahil değil?
Eric dahil etmediğini söylemiş ya, onun sebebini merak ettim.Dahil.En başta söylediğim adam diyor.
Mangaya göre Weevil > Mihawk > Doflamingo diye gidiyor.Eric dahil etmediğini söylemiş ya, onun sebebini merak ettim.
O zamanlar bilinmeyen bir karakterdi ya o yüzden. Varsayalım ki Weevil, Mihawk ve Dof'tan güçsüz olsun. Önce Mihawk ile Dof'tan bahsedip sonrada Weevil'dan bahsedemezdi. Çünkü resmini göstermesi ve direkt olarak adını anması gerekirdi. Yani Dressrosa kralı Doflamimingo diye tanıtıp sonra da biri daha var işte diye geçiştireöezdi deüiş mi ama? Saçma olurdu.Yani bu da bir varsayım. Oda'nın öyle bir güç sıralaması yapacağını sanmıyorum. Weevil neden dahil değil?
Mangaya göre Weevil > Mihawk > Doflamingo diye gidiyor.
Lord olma sırası da olamaz çünkü önce Weevil söyleniyor en sonda da Buggy var.
Weevil gerçekten beyazsakal gençliğine yakın çıkacak.
Oda'nın böyle açıkça güç sıralaması yapacağını sanmıyorum ama sahneyi merak ettim. Sayısını bilen biri atabilir mi?O zamanlar bilinmeyen bir karakterdi ya o yüzden. Varsayalım ki Weevil, Mihawk ve Dof'tan güçsüz olsun. Önce Mihawk ile Dof'tan bahsedip sonrada Weevil'dan bahsedemezdi. Çünkü resmini göstermesi ve direkt olarak adını anması gerekirdi. Yani Dressrosa kralı Doflamimingo diye tanıtıp sonra da biri daha var işte diye geçiştireöezdi deüiş mi ama? Saçma olurdu.
O yüzden daha öncede belirttiğim kişiyle beraber 7 kişiler diyerek geçiştirdi.
WB olsa olsa gölgelerin kralı olur. Milletin gölgesinde kalmaktan başka bir işe yaramıyor.
Reisin hiç yorum yaptığını görmedim 4vs2'den beri. Pek keyfi yok gibi bu konuyla alakalı.
Benim bile keyfim yok WB konusunda. Reis ne yapsın?Reisin hiç yorum yaptığını görmedim 4vs2'den beri. Pek keyfi yok gibi bu konuyla alakalı.
Seneler önce diyordum WB konusunda bu kadar ümide kapılmayın diyeBenim bile keyfim yok WB konusunda. Reis ne yapsın?