Buggy: 2 milyarReisten bekliyorum, hak ediyor.
Mihawk: 3 milyar
Buggy: 2 milyarReisten bekliyorum, hak ediyor.
Mihawk çizik bile atamadı reise, Buggy en az 1 milyar fark atmıştır ona.Buggy: 2 milyar
Mihawk: 3 milyar
Buggy ileri de yonko bile olur ona lafım yokMihawk çizik bile atamadı reise, Buggy en az 1 milyar fark atmıştır ona.
Gerek yok. Şu arc bittiğinde insanlar bunu benim yerime yapacak.((Oda bile bir kadınla nasıl baş edilir bilmiyor, karakteri şaşırtıyor. ))
Seride başka kim var ki kadın olup Mom kadar kendi içinde güzel şeylere imza atan, efsane Yonkou olmuş.
Bir kez daha hayranlık duyasım geldi. Yaşasın kadınlar.
@Koca Ana Gel öv kendini biraz.
Adam resmen clickbait atarak ölürdü o daha kötü. Şapkayı çıkardı saçını düzeltti "senin gerçek baban hayali babanı tokat manyağı yaptı" dedi. Bünyesi el vermeyen ezik o an ölüverdi.Sen git 20 sene Korsancılık oyna o kadar savaştan çık, yara al, dövüş günlerce. Adamın biri gelip sırtında delik açsın öl. Haksızlığa bak. Doffy reisin dediği gibi. Ezikler nasıl öleceğini seçemezler.
Brannew lordları sıralıyor ya Dressrosa başında. Oraya ben Weevil'ı dahil etmiyorum ve onun haricinde bir güç sıralaması olduğunu düşünüyorum. Yani Kuma'dan güçsüz ve Law'dan güçlü. Çğnkü o sıralamanın güç sıralaması olması akla çok yatkın.Hancock da 3.komutan eder gibi geliyor bana ya. Eğer öyleyse kolay yenilmez. Koby paketlerse yatar tabii bu düşünce.
Yani bu da bir varsayım. Oda'nın öyle bir güç sıralaması yapacağını sanmıyorum. Weevil neden dahil değil?Brannew lordları sıralıyor ya Dressrosa başında. Oraya ben Weevil'ı dahil etmiyorum ve onun haricinde bir güç sıralaması olduğunu düşünüyorum. Yani Kuma'dan güçsüz ve Law'dan güçlü. Çğnkü o sıralamanın güç sıralaması olması akla çok yatkın.
Smoothie'de tatlı komutanı dolayısıyla ondan güçlü olan Kuma ve Dof seviyesi hatta fazlası gibi. Bana her türlü yer gibi geliyor.