Evet yine Oda sağolsun gizem üstüme gizem Ama Ödüller çok önemli benceŞu aralara öyle şeyler koydular ki hepsini merak ediyorum.
Shichi ödülleri mi dersin, Sabo mu dersin, Moria'ya ne olduğumu dersin... Dersin de dersin.
Evet yine Oda sağolsun gizem üstüme gizem Ama Ödüller çok önemli benceŞu aralara öyle şeyler koydular ki hepsini merak ediyorum.
Shichi ödülleri mi dersin, Sabo mu dersin, Moria'ya ne olduğumu dersin... Dersin de dersin.
Buggy'nin ödülü daha çok çıkarmış ne gülerim.Evet yine Oda sağolsun gizem üstüme gizem Ama Ödüller çok önemli bence
İkisi de aslında kapalı kutu. Smoothie'nin konumu sol kol dediğimiz mevki gibi. Onun dışında ayrıntıya inmemiz ve jurcalamamız gerekiyor. İşte o kısıtlı ve yanılma olasılığı yüksek bilgilere göre bence Smoothie Hancock karşısında çok da zorlanmaz.Bana da Smoothie daha güçlü gibi geliyor ama aralarında fazla fark yoktur.
Hahahah Büyük troll olurBuggy'nin ödülü daha çok çıkarmış ne gülerim.
Çıkması lazım zaten. 2 milyardan aşağı olmayacak Oda bu mizahı kaçırmaz.Buggy'nin ödülü daha çok çıkarmış ne gülerim.
Hancock da 3.komutan eder gibi geliyor bana ya. Eğer öyleyse kolay yenilmez. Koby paketlerse yatar tabii bu düşünce.İkisi de aslında kapalı kutu. Smoothie'nin konumu sol kol dediğimiz mevki gibi. Onun dışında ayrıntıya inmemiz ve jurcalamamız gerekiyor. İşte o kısıtlı ve yanılma olasılığı yüksek bilgilere göre bence Smoothie Hancock karşısında çok da zorlanmaz.
Adam 3 amiralle dalga geçti, 1 yonkou ile ortaklık yapıp diğer yonkouya canlı yayında miço muamelesi çekti, en güçlü kılıç ustasının 1 metre önünde 100 atağından hiç kendini savunmadan 0 yarayla çıktı. WB bütün ömrünce bunu yapamamıştır.Çıkması lazım zaten. 2 milyardan aşağı olmayacak Oda bu mizahı kaçırmaz.
Mahkumları müridi yaptı ve Luffy'i ciddi anlamda amirallerin elinden aldı 2 milyar az bile olabilir benceAdam 3 amiralle dalga geçti, 1 yonkou ile ortaklık yapıp diğer yonkouya canlı yayında miço muamelesi çekti, en güçlü kılıç ustasının 1 metre önünde 100 atağından hiç kendini savunmadan 0 yarayla çıktı. WB bütün ömrünce bunu yapamamıştır.
Mahkumları müridi yaptı ve Luffy'i ciddi anlamda amirallerin elinden aldı 2 milyar az bile olabilir bence
Hahahah Büyük troll olur
Reisten bekliyorum, hak ediyor.Çıkması lazım zaten. 2 milyardan aşağı olmayacak Oda bu mizahı kaçırmaz.