Ace de Goa Krallığından çıkma.Wano eski zamanlardan beri adamın harman olduğu yerdir.
Goa krallığından ise 1 adam bile çıkmamıştır.
Ace de Goa Krallığından çıkma.Wano eski zamanlardan beri adamın harman olduğu yerdir.
Goa krallığından ise 1 adam bile çıkmamıştır.
Ahahhaha efsane bu.@01746 Ro shi nan te İki saattir buna gülüyorum he nasıl ama
Tutarsız konu ben kronolojik sırada bunun imkansız olduğunu sana attım. Sen onu kabul etmeyip bunu kabul ediyorsan seriyi boşa okumuşsun cidden.http://www.korsanfan.com/konu/crocodile-luffynin-annesi-mi.4668/ Şu konuyu tavsiye ediyorum sana iyi oku.İnsanlar artık kadın olduğunu kabullenmiş acaba annesi mi diye merak ediyorlar. Anla artık şu seriyi be gerçekleri algıla artık
Ben işin orasında değilim.Kadın olduğu net bilindiği için böyle konular açılıyor diyorum. Belki yakında birisi de kız kardeşi teorisi yazar.Tutarsız konu ben kronolojik sırada bunun imkansız olduğunu sana attım. Sen onu kabul etmeyip bunu kabul ediyorsan seriyi boşa okumuşsun cidden.
Alabasta Luffy, Ray'i indirebilir yani. Alabasta Luffy'nin gücünü düşürmüş Oda@Sir Crocodile Peki Croco’nun seviyesi için şöyle desek nasıl olur ? Croco’nun seviyesi = Ray üstü - Alabasta Luffy altı @Eustass Captain Kidd Sen anlarsın bu işlerden bir formül bulsana bize
Aslında mantıklı seriyi 5 senede bitireceği için en başta Alabasta Luffy kk seviyesine çok yakın oluyor.Alabasta Luffy, Ray'i indirebilir yani. Alabasta Luffy'nin gücünü düşürmüş Oda
Net bilindiği için? Uydurmasyon olduğu için olmasın o? Boş teoriler adam hakkinda denilenlere bakılsa zaten gerek kalmayacak. Neyse kör kütük okumaya devam et.Ben işin orasında değilim.Kadın olduğu net bilindiği için böyle konular açılıyor diyorum. Belki yakında birisi de kız kardeşi teorisi yazar.
Daha önce kadın olması neden bu kadar sıkıyor ki canını Iva birini kusursuz kadın ya da kusursuz erkeğe dönüştürebiliyor. Sıkma canını bence bu kadarNet bilindiği için? Uydurmasyon olduğu için olmasın o? Boş teoriler adam hakkinda denilenlere bakılsa zaten gerek kalmayacak. Neyse kör kütük okumaya devam et.
Yahu kadın veya erkek farketmez. Fakat böyle bir sey olması imkansız. Mangaka'nin yemlemelerine bu kadar gelinmesine şaşırıyorum. Neyse zamanı gelince herkes kendi değerlendirmesini yapar umarım.Daha önce kadın olması neden bu kadar sıkıyor ki canını Iva birini kusursuz kadın ya da kusursuz erkeğe dönüştürebiliyor. Sıkma canını bence bu kadar
Hayır Ace'nin kökeni Loguetown'lı. Sadece Goa'da büyümüş. Antiparantez eastblue da 'erkek'lerle yiğitlerin farkını gösteren yegane yerdir Loguetown. Hiçbir Loguetownlı 'eyvah gücümüz yetmiyor, kaçalım' demez.Ace de Goa Krallığından çıkma.